IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 януари

20 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Интересните събития ще се случват в групите за неформални интереси, в които участвате. Ако пък все още не сте се включили в такива, то най-вероятно именно днес ще попаднете на подходящ колектив, в който да развиете скритите си таланти.

Телец

Ориентирайте енергията си към конструктивни дейности. Няма занимание, което би ви затруднило или накарало да се съмнявате в себе си днес. Единственото, което се изисква от вас е да сте последователни.

Близнаци

Прегледайте предстоящите проекти и се заемете с онзи, който ви се струва най-сложен. Въображението ще ви подскаже правилния подход. Стремете се към оригинални решения, а не към бърз напредък.

Рак

Работоспособността ви е висока, но ако искате да подобрите и ефективността си, пробвайте да промените подхода. Въвеждането на някои нови или пък нестандартни методи на работа, подсказани ви от чужд опит, най-вероятно ще рефлектира в понижаване на използваемите ресурси.

Лъв

Реорганизация на работното място или структурата, в която работите първоначално ще ви вкара в разсъждения и съмнения, но е по-добре да приемете събитията такива, каквито са без да се противопоставяте и без да коментирате. Съвсем скоро ще установите, че случващото се фактически ви помага да стабилизирате позициите си.

Дева

Естеството на задачите ви днес ще е такова, че ще е почти невъзможно да се справите с тях самостоятелно. От друга страна околните също ще имат нужда от съдействието ви. Съвместната работа при всички случаи ще е за предпочитане, така че търсете начин да си осигурите сътрудничество.

Везни

Предстоят изненади от личен характер, които при това няма да са от най-приятните. Някой може да ви огорчи или разочарова с действията си, но ако реагирате импулсивно няма да си помогнете, а ще влошите ситуацията до степен на неуправляемост. По друг начин казано, овладейте емоциите, за да намалите вредите.

Скорпион

С каквото и да се занимавате, спазвайте изискванията за безопасност при работа. Съществуват предпоставки за травми, аварии, нараняване, изгаряне. Ако не ги предотвратите, възстановяването ще е продължително.

Стрелец

Не е желателно да се заемате с изпълнението на ръководни функции, ако пряката ви работа не го изисква. Отстоявайте собствените си интереси, но отчитайте и чуждите, за да не се стигне до размяна на реплики, за които след време да съжалявате.

Козирог

Ако имате намерение да се заемете с нещо ново, направете го само при условие, че ще се справите самостоятелно. Не разчитайте на помощ, даже да ви е обещана. Който и да ви е уверявал, че ще ви съдейства, в последната минута ще ви откаже и ще се окажете в доста неблагоприятна ситуация.

Водолей

Слънцето навлиза във вашия знак днес. Не е изключено да ви споделят някаква лична тайна или пък да получите важна информация, която търсите от доста време. И в двата случая не приемайте наученото за безусловна истина. Ще има развитие.

Риби

Не посещавайте криминогенни или опасни райони в тъмната част на денонощието. Ако се налага да пътувате към непозната дестинация, осведомете се подробно за времето и пътната обстановка, екипирайте се с подходящо облекло, осигурете си и провизии. Възможно е да попаднете в аварийна ситуация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари