IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 януари

21 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Без затруднения ще реализирате почти всичките си желания. Ще разполагате с повече свободно време, отколкото предполагате. Достатъчна ще е само една чаровна усмивка и всеки ще е готов да ви услужи.

Телец

Вероятността да си развалите отношенията със стари познати заради неспазени уговорки от ваша страна не е за пренебрегване. Прегледайте внимателно ангажиментите си и ако установите, че изоставате с нещо, намерете начин да се извините или пък да се реванширате.

Близнаци

Променяйте през равномерни периоди от време заниманията си. Редувайте такива, които ви харесват с тези, които ви отегчават. Ще си осигурите стабилен тонус за целия ден.

Рак

Не се занимавайте с уреждане на материални въпроси. Въздържайте се от скъпи покупки. Най-вероятно ще претърпите загуби.

Лъв

С поредица дребни недоразумения ще се наложи да се преборите днес. Не си разваляйте настроението, приемете че и това се случва. Постарайте се да не пропускате сроковете, с които сте се обвързали.

Дева

Въздържайте се от участие в професионални дискусии. Отношенията между събеседниците много бързо ще прекрачат границата на добрия тон и ще се превърнат в ожесточени спорове. Последното, от което имате нужда е да ви включват във вербални битки.

Везни

Ако нищо не ви задължава да пътувате към непозната крайна точка, не го правете. С колкото по-малко хора общувате днес, толкова по-успешен ще е денят ви. Прекалено интензивната комуникация може да ви създаде неприятности.

Скорпион

Набележете старателно основните си задачи още сутринта и се постарайте да се придържате към предварителния си график. Най-вредната тактика за днес е да „плувате по течението“. Управлявайте осъзнато собствените си действия.

Стрелец

Заемете се с най-сложните задачи, разпределете ги на етапи и ги реализирайте крачка по крачка. Ако се натъкнете на непреодолимо затруднение или на непредвидена спънка, приемете го като сигнал, че е по-добре да намалите темпото.

Козирог

Не споделяйте дългосрочните си намерения. Не е изключено човек, на когото имате доверие да разпространи чутото при това с най-добри намерения, но вместо да помогне, да ви създаде неприятности.

Водолей

Тонусът ви няма да е особено висок. Уплътнете деня с обичайни, рутинни, познати задачи. Спестете си усилията да привличате вниманието или да търсите сътрудници. Ефектът ще е неудовлетворителен.

Риби

Юридически проблем, с който от доста време „се борите“ ще получи решение във ваша полза. Спестете си коментарите и се насладете на „победата“, без да я огласявате. Ако непременно искате да отбележите събитието, то вечерта може да се отдадете на някое от любимите си развлечения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари