IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ретрограден Меркурий – какво да очакват зодиите от Овен до Лъв?

22 януари 2021 17 30

Той започва на 30 януари

IStockphoto

„Посрещнете 2021 г. – същата като старата“. Сигурно сте виждали колажи с този текст в социалните мрежи. Заради продължаващата пандемия, за мнозина следващите няколко месеца ще са напрегнати и те трудно ще могат да си направят сериозно планове. За това положение ще допринесе и ретроградният Меркурий, който ще настъпи съвсем скоро.

Планетата ще навлезе във въпросната фаза на 30 януари (във Водолей), която трябва да продължи до 21 февруари (в Риби). Очакват се затруднена комуникация, спънки при изпълнението на цели, проблеми заради недоизяснени отношения, затруднена търговия... За някои тази новина носи безпокойство, но истината е, че не всички представители на зодиака ще имат проблеми през този период. Някои ще преминат през него по-леко или безпроблемно. Ето кои!

Ретрограден Меркурий – какво да очакват зодиите от Овен до Лъв?

Овен

Овните лесно се палят и не са от най-търпеливите, но сега ще трябва да се вземат в ръце, за да се справят със силата на ретроградната планета.

Бъдете внимателни с колегите и се опитайте да работите в екип, за да има ефект от труда ви. Пестете думите си, защото острият ви език може да ви донесе врагове. Преди да изразите на глас какво мислите, преценете какво ще последва от това.

Телец

Докато ретроградният Меркурий ще се отрази негативно на работата на Телците, личният им живот ще остане непокътнат. Те ще имат проблеми с проекти и общуването с околните няма да им върви.

Не започвайте нови начинания, а разгледайте някои стари ваши идеи и потърсете начини да ги усъвършенствате. След края на ретроградния Меркурий ще имате по-голяма енергия и яснота в кои насоки да действате, за да имате успех.

астрология, зодии,

IStock

Близнаци

Близнаците по принцип често променят мнението си и са със странно поведение. А заради Меркурий, сега е по-добре да забавят малко темпото. Все пак планетата е тяхната управляваща и периодът до 21 януари ще бъде труден.

Объркаността ще ви попречи да видите цялостната картина, затова не бързайте с конкретни решения, които може да не са от най-правилните. След края на ретрограда ще можете да разширите кръгозора си.

Рак

Ретроградният Меркурий ще накара представителите на зодия Рак да размишляват за това какво очакват от бъдещата си връзка и да се отърват от хората, които са ги наранили в миналото.

Вместо да се бъркате в проблемите на другите, помислете какво чувствате. Ако преодолеете бившите, ще можете да започнете начисто след 21 февруари и ще знаете какво да търсите в новата си половинка.

Лъв

И при хората от тази зодия фокусът попада върху връзките, а не в работата. Лъвовете ще усетят известно напрежение. При някои стари разногласия ще излязат на дневен ред и ще разклатят стабилността на отношенията с половинката.

Бъдете внимателни с думите си и се научете да изслушвате. Избягвайте да настоявате само на своето заради ината си. Вижте и другата гледна точка, с което ще избегнете доста нерви.

Какво да очакват зодиите от Дева до Риби по време на ретроградния Меркурий, вижте утре в Tialoto.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари