IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво ви очаква?

25 януари 2021 16 30

Астрологична прогноза за периода 25 – 31 януари

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 25 – 31 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преценявайте внимателно както действията, така и думите си. И по-точно казано, начина, по който формулирате целите. Обсъждайте темите, по които мнението ви е различно от това на околните по начин, който не би предизвикал ожесточени разправии. Текущите занимания като количество ще са в рамките на обичайното, но за изпълнението им може да се натъкнете на усложнения. Най-лесно ще си гарантирате стабилен тонус като си осигурявате достатъчно сън. При уреждане на финансови взаимоотношения се придържайте към правилата и оформяйте уговорките си писмено.

Телец

Първото условие, за да получите резултатите, към които се стремите, е да подредите собствените си мисли. Разпределете интересите и ресурсите си и когато си оформите ясна схема на работа, ще сте се справили със съмненията, страховете и в известен смисъл с комплексите и предразсъдъците, които пречат на напредъка ви. Не отказвайте участие в професионални дискусии и краткосрочни форми на обучение. Всяко ново научено и усвоено познание рано или късно ще е полезно. Непредвидените разходи, ако се наложи да правите такива, най-вероятно ще са свързани с информационната и комуникационна техника.

Близнаци

Съчетайте амбициите с физическото и интелектуалното си състояние. Колкото по-умерени са стремежите ви, толкова по-голяма е вероятността да ги постигнете. Не разчитайте на късмет и случайност, а на себе си. И най-вече, уплътнявайте максимално свободното си време със смислени дейности. Повтаряйте си, че не някой друг, а вие управлявате живота си, че мързелът е най-големият ви враг и не бива да му позволявате да задушава инициативата ви. Финансовото ви състояние ще е леко нестабилно и на моменти тревожещо. Ако не се налага да пътувате на далечни разстояния, не го правете. Разходите многократно ще превишат резултатите от усилията ви.

Рак

Колкото по-бързо отхвърлите сложните задачи, толкова по-добре. Решите ли да ги отложите е много вероятно завинаги да останат в списъка на добрите ви намерения. В края на седмицата паметта ви ще е по-слаба от обикновено. Ориентирайте се към обичайни, познати занимания, които дори и да сгрешите няма да са свързани с фатални последствия. Крайните резултати ще са пряко свързани с доброто ви настроение, а то пък, с хората, с които се налага да общувате. Не се увличайте в грандиозни планове и в скъпи покупки. Ако сте си набелязали разходи за ремонт, мебели, техника, не излизайте извън първоначално определения лимит.

Лъв

Не се отчайвайте и не се отказвайте, ако с каквото и да се заемете, непрекъснато „удряте на камък“. Ефективната тактика в такива моменти обикновено е нестандартният подход или промяна на методите на работа. Ако и това не помогне, значи трябва да проверите дали ползвате правилните ресурси и дали си сътрудничите с правилните хора. И причината най-вероятно ще е в човешкия фактор. Ще установите кой от близкото ви обкръжение говори едно, прави друго, а мисли съвсем трето. Почти сигурно е, че няма да повишите доходите си, но нищо не ви пречи да оптимизирате разходите. Някои покупки бихте могли да избегнете или отложите, а други да потърсите в сайтове за размяна, където цените са доста по-атрактивни.

Дева

Въображението ви ще е по-силно от всякога, но концентрацията няма да е най-силната ви страна. Бъдете внимателни по време на движение независимо дали сте водачи или пешеходци, дали ползвате личен или обществен транспорт. Въздържайте се от прекалено интензивни контакти, особено с непознати. Не приемайте всяка казана от събеседниците ви дума за неопровержима истина. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в интрига. Допълнителните приходи може да дойдат изненадващо и да са свързани с хобито ви. Не споделяйте с никого, че това се е случило. Отделете ги за резерв, с който ще изненадате близките си, организирайки им някакво развлечение. Не взимайте и не давайте пари назаем.

Везни

Задълженията ви ще са в рамките на обичайното през първите няколко дни на седмицата. След сряда проверявайте внимателно всяка информация, от която имате намерение да се възползвате. Доверявайте се само на доказали достоверността си източници, за да не навредите на професионалния си статус и да не претърпите материални загуби. В личен план предстоят изненадващо приятни и разнообразни преживявания, свързани с кратко пътуване или гостуване. Не се надявайте на незабавни приходи от усилията, които полагате. Приходите ви ще са заплащане за работа, свършена преди време. Финансов еквивалент за проектите, разработвани в момента ще получите след няколко месеца.

Скорпион

Силите ще ви стигнат за всичко, стига да ги разпределите правилно. Започнете седмицата с най-важните и най-сложните неща. През първите няколко дни и тонусът, и ентусиазмът ви ще са на ниво, така че дори да се натъкнете на някакви затруднения, те съвсем няма да се отразят на мотивацията ви. Редувайте работа с почивка на равномерни интервали и постепенно намалявайте натоварванията. Ако прецените, че за нещо ще ви е необходимо съдействие, направете уговорките си предварително. Не обсъждайте перспективните си планове и очакванията си за приходи от тях. Финансовото ви положение ще остане без промяна. Придържайте се към предварително установения семеен бюджет.

Стрелец

Подгответе се психически, че ще се наложи да се справите със сериозно количество изненади и повечето няма да са приятни. Няма да са и фатални и ако приемете мисълта, че на всеки може да се случи и че е във възможностите ви да ги преодолеете, със сигурност ще го направите. Част от времето си ще трябва да посветите на неочаквана битова авария или друг вид повреда (на автомобил, компютър, телефон), която ще „разбърка“ графика ви. Въздържайте се от нервни изблици, които ще усложнят обстановката излишно. В тази връзка вероятно ще направите и допълнителни разходи, но ако запазите спокойствие, ще мислите по-бързо и ще стигнете до правилното решение по-лесно. Паниката е лош съветник, а когато се мобилизирате рано или късно ще възстановите финансовия си баланс.

Козирог

Настроението ви през тази седмица ще е нещо като огледален образ на хората, с които общувате. За съжаление, може да се случи част от тях да са твърде неприятни и присъствието им да ви зарежда с мрачни мисли. След като предварително знаете, че ще е така, опитайте да подбирате събеседниците си. Естествено, няма как човек да си спести случайните срещи на публични места, но усетите ли, че към вас се приближава човек с единственото желание да създава конфликти, дистанцирайте се незабавно. Основната ви задача ще е да съхраните здравето си, а то е пряко свързано със стабилитета на нервната ви система. Ако ви е необходим спонсор, който да подкрепи някоя от оригиналните ви идеи, то през тази седмица е много вероятно да го намерите. Вярвайте в себе си, не харчете излишно и със сигурност ще разполагате с достатъчно средства, за да можете да си позволите даже някои глезотии.

Водолей

Представителите на вашия знак са всеизвестни с оригиналния си начин на мислене. Обикновено се придържате към максимата, че няма невъзможни неща, че всяка цел е постижима, но в различен момент. През тази седмица ще ви е особено нужно да си повтаряте тази истина, защото, особено в последните дни, е възможно да ви връхлетят затруднения. Не мислете за миналото и не създавайте разправии на публични места, за да не привличате вниманието. Сред присъстващите може да се намира някой, на когото не бихте желали да направите лошо впечатление. Прегледайте още веднъж дългосрочните си сделки. Финансовите условия на част от тях може да имат нужда от актуализация и колкото по-рано я направите, толкова по-добре.

Риби

Част от събитията ще са странни, но неизбежни. Ще ви накарат да се замислите за някои предишни грешки, но и за повечето си желания, чиято реализация непрекъснато по някакви причини отлагате. Ако ясно анализирате причините, ще установите, че са несъществени, а „лошият съветник“ е собствената ви неувереност. Систематизирайте ангажиментите си и довършете изоставените занимания. Особено онези, които сте отложили от нехайство или дълбоко закодиран мързел. Крайните резултати ще променят част от консервативните ви схващания. Ако претърпите някакви финансови загуби, те ще са резултат от техническа грешка или от нарушаване на правилата. В състояние сте да ги предотвратите с малко повече внимание и старание.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари