IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 януари

27 януари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нов човек ще се появи в екипа ви. Не отказвайте да споделите опита си, ако ви помоли. Направеното от вас сега, ще се окаже печеливша инвестиция в бъдеще.

Телец

Ако се налага да попълвате някакви документи, направете го самостоятелно. Не разчитайте на чужда намеса. В случай, че нещо не ви е ясно, прочетете инструкциите, вместо да питате околните. Дори минимална грешка може да предизвика сериозни последствия.

Близнаци

Изпълнявайте старателно задълженията си, но без да привличате вниманието и без да натрапвате мнението си. Колкото по-малко поводи давате на околните да се набъркват в работата ви, толкова по-добре ще се справите.

Рак

Енергетиката ви е стабилна и силите ще ви стигнат за всичко. Достатъчно е да вярвате в себе си и ще се справите с всичко, с което се налага да се заемете. Не вярвайте на обещания, ще ви подведат.

Лъв

Ще се наложи спешно да уточните или промените условията по текущи сделки. Ще ви е нужна помощ, не се безпокойте да помолите. Колегите ви с радост ще се отзоват и съветите им ще са особено полезни.

Дева

Работата с нови партньори, които все още не са доказали, че можете да им имате доверие, ще се окаже изключително ползотворна. Тъй като не ги познавате твърде добре, дайте им да разберат, че участвате заради самата дейност, а не заради очакваните печалби.

Везни

Между рутинните задължения ще излязат и поредица непредвидени. Излишно е да нервничите, няма как да ги избегнете, а ще се справите по-качествено, ако запазите спокойствие. Работете самостоятелно.

Скорпион

Поне едно от днешните ви занимания ще е ново и непознато. Анализирайте ситуацията и не се опитвайте да напреднете светкавично. Ако сега усвоите детайлите, следващия път ще се справите наистина бързо.

Стрелец

Около вас почти през целия ден ще се водят абсолютно безпредметни спорове. Не се включвайте, дори и на шега. Избягвайте разговори, целящи изясняване на лични отношения.

Козирог

С нови предложения ще ви изненадат на работното място. Не бързайте да отговаряте. Опитайте да разберете дали са били отправени само към вас или и към някой друг. Доверете се на интуицията за окончателното си решение.

Водолей

Екипната работа ще е по-ефективна от самостоятелната. Ако не сте принудени да ръководите процеса, въздържайте се от прекалена инициатива. Уважавайте чуждото мнение, дори и да не сте съвсем съгласни с чутото.

Риби

Не надценявайте възможностите си, защото резултатите от работата ви може да не получат одобрението, на което се надявате. Търсете баланс между количество и качество и по възможност не попадайте в полезрението на шефовете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари