IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Коя своя мечта да преследвате през 2021?

31 януари 2021 19 30

Време е да започнете да постигате най-съкровените си мечти

Снимка: Istockphoto

В началото на 2021 г. много хора си припомниха своите най-съкровени мечти и си обещаха тази година да започнат да ги преследват. Астрологията може да ни помогне или по-скоро да ни подскаже на коя точно мечта има смисъл да обърнем по-голямо внимание през следващите месеци.

Тогава ще можете да насочите цялата си енергия към това нещо, което се надявате да се случи и ще видите, че то ще се появи в реалния ви живот. С други думи – мислите ви ще се сбъднат с помощта и благоразположението на планетите.

Ето и коя своя мечта да преследвате през 2021 според зодията си:

Овен – подарете си приключението, за което винаги сте мечтали

Ако сте научили едно основно нещо през изминалата година, то това е, че животът е кратък и че човек трябва да го живее по-смислено, да не отлага хубавите мигове за неясното бъдеще. Направете си списък с всяко място, което винаги сте искали да посетите, но така и не сте събрали кураж да го направите. Вселената ще ви помогне да организирате и да се впуснете в приключението, за което толкова отдавна мечтаете.

Телец – сега е моментът да сте амбициозни в професионален план

Актуализирайте профила си в LinkedIn, усъвършенствайте своето CV. Дайте малко по-зашеметяваща визия и на профилите си в другите социални медии, за да можете да привлечете нови възможности и контакти. Поддържайте топли отношения с колегите си от бранша, в който се развивате. Възможно е точно тази година да получите предложение за мечтаната си работа, най-вече защото други хора ще бъдат впечатлени от вашите досегашни постижения.

Близнаци – тази година мечтайте за споделена любов и тя ще се сбъдне

Не се притеснявайте да си признаете открито, че имате нужда от любов и че вече се чувствате готови за нея. Добре е да говорите открито за мечтите си в романтичен план, а ако вече сте обвързани, то време е да помислите за нещо по-сериозно. Бъдете ясни и директни и към себе си и към обекта на чувствата си. Що се отнася до любов, тази година ще получите точно това, което желаете.

Рак – извършете мечтаните промени вътре в себе си

Вие сте човек, който е склонен да се придържа към миналото. Това чувство на носталгия често ви възпрепятства да се развивате във всички области на живота си. Дошло е време да се научите да живеете по-спокойно и с по-ясна визия за бъдещето. Отпуснете се, забравете всичко лошо, спрете да общувате с токсични хора и така, променяйки себе си, ще си помогнете да се придвижите към едно по-добро бъдеще, и в личен, и в професионален план.

Лъв – постигнете мечтаното си тяло

Ако от години искате да промените начина си на хранене с по-здравословен или просто искате да се сдобиете с мечтаното тяло – сега най-накрая се опитайте да го постигнете. Спрете да стоите сами на пътя на вашия прогрес и си наложете по-строга самодисциплина. Не след дълго ще се радвате на резултатите, които ще са видими. Тази метаморфоза ще повиши самочувствието ви и ще ви донесе вътрешна радост и усещане, че най-накрая сте се погрижили за себе си.

Дева – просто мечтайте!

Вие сте прагматичен, разумен човек и абсолютен реалист, който обаче твърде рядко мечтае. Затова тази година си направете списък на всичко, което искате да постигнете, и в професионален, и в личен план. Тази година се борете повече за мечтите си, покажете ги на света и не ги забравяйте и за секунда, ако наистина искате те да се сбъднат. Не се страхувайте да мечтаете и то „на едро“. Вие сте способен, работлив и надежден човек и сте достоен да имате по-големи мечти!

Везни – следвайте артистичните си, творчески пориви

Ако досега често сте се отказвали от артистичните си и творчески пориви, защото сте имали други, по-важни дела за изпълнение, то през тази година обърнете повече внимание на твореца в себе си. Вместо да позволявате на различни разочарования да поглъщат ума ви, подсетете се какви са най-големите ви таланти (дори да са скрити) и ги използвайте. Доверете се на собствените си интуиция и вдъхновение – те ще ви помогнат да намерите нов смисъл във всичко.

Скорпион – мечтайте за повече пари

За да постигнете финансов просперитет, ще трябва да изпращате повече сигнали към Вселената. Мислете неуморно за тези свои намерения, правете различни планове за това как да забогатеете повече, впрегнете всичката си предприемчива сила в характера си, станете още по-амбициозни и проактивни в работата си и в резултат на това банковата ви сметка ще нараства постепенно. Сега е моментът да следвате тази своя мечта!

Стрелец – превърнете се в този, който искате да бъдете

Време е да промените начина, по който мислите, особено за себе си. Вместо да казвате „не мога“, когато пред вас се появят нови възможности, променете мисленето си и кажете „мога“. Имайте повече вяра в себе си, в способностите си и във всичко, което правите. Така, повишавайки своята увереност, вие ще си помогнете сам на себе си и ще се превърнете в човека, който отдавна искате да бъдете.

Козирог – отдайте почит на това, което вече имате

Козирозите са хора, които все правят някакви планове за бъдещето и така понякога забравят да живеят в настоящето. Вместо да мислите какво още можете да постигнете, обърнете тази година повече внимание на това, което вече имате. Преминете към различен начин на мислене. Бъдете по-признателни и с по-позитивна нагласа към живота си в момента. Не забравяйте, че светът е отражение на нашите собствени действия. Ние получаваме това, което даваме.

Водолей – вслушайте се в интуицията си

Доверете се на интуицията си повече през 2021 година и тя ще ви подскаже коя своя мечта да преследвате най-силно. Само вие самият знаете какво е най-подходящо за вас. Вслушването в т. нар. шесто чувство ще ви позволи да взимате най-добрите решения за себе си през цялата година. Ако нещо не ви се струва разумно, значи просто не е. Ако чувствате, че не трябва да се ангажирате с определени хора – не го правете. И обратно, преследвайте ситуации и хора, които стоплят сърцето ви.

Риби – поискайте вътрешна радост и ще я откриете

Отдавна мечтаете да откриете вашата вътрешна радост. Да се чувствате в хармония със себе си и със заобикалящия ви свят. Искате да отворите сърцето си за това, което наистина ви прави щастливи. Вгледайте се отблизо в душата си и може би ще разберете кои са вашите най-големи страсти. Работете върху самоусъвършенстването си на всяко едно ниво. Опитайте се през тази година да станете най-добрата версия на самия себе си.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари