IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 февруари

12 февруари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Въздържайте се от прекалена активност на работното място. Няма да свършите кой знае колко повече работа, а колегите ви може да решат, че се натягате и да започнат да ви гледат накриво.

Телец

Напрежението на работното място ще се покачва бавно, но устойчиво. Постарайте се да приемате фактите без излишни емоции. Вечерта си създайте развлечение, за което сте сигурни, че ви освобождава от стреса.

Близнаци

Постарайте се да започнете деня с дейности, изискващи минимално време и сили. Повишавайте натоварването постепенно и ако усетите пристъп на умора, осигурете си кратка почивка. Не е желателно да прекалявате с натоварванията.

Рак

Ако не сте сигурни, че ще са справите с някаква задача по най-добрия начин, по-добре не се заемайте. Не че някой ще ви критикува или ще ви направи забележка, но изпитвайки недоволство от самите себе си, трудно ще възстановите доброто си настроение.

Лъв

Доста разнообразни ще са днешните ви дейности. Част от тях ще са непознати, но ще се справите, дори ако се наложи да експериментирате. Най-важното е да се отказвате още при първата „греда“.

Дева

Не се намесвайте нито в чужди занимания, нито в чужди разговори. Дори между децата си. Желанието ви да сте полезни може да завърши с размяна на остри реплики и да попаднете в схемата „играчка-плачка“.

Везни

Няма значение с колко сложни задачи ще ви атакуват днес. Използвайте чаровната си усмивка и ще ви предлагат помощ почти на „всяка крачка“. Не отказвайте. Не само ще намерите нови привърженици, но и ще придобиете опит.

Скорпион

Повечето хора, с които ще се налага да уреждате различни делови въпроси днес ще са непознати. Част от тях ще са и враждебни. Следвайте интуицията си и не позволявайте да ви ангажират със съмнителни уговорки.

Стрелец

Ще се натъкнете на затруднения точно там, където най-малко очаквате. Започвайки заниманията си се заредете с доза съмнение за успешния край. Така, каквото и да се случи, тонусът ви ще се запази стабилен.

Козирог

Моментите, когато се оказва, че сте единствени неповторими и нужни на всички не се случват твърде често и това, всъщност, е доста добре. Ако хората от обичайното ви обкръжение започнат да прекаляват с призиви за помощ, мислете бързо и преценете кои от тях са наистина спешни. Не го ли направите, вместо своята през целия ден ще вършите чуждата работа.

Водолей

Ентусиазмът ви днес ще изпревари здравия разум. Следвайте утвърдени процедури, а не въображаеми схеми. Стъпвайте „здраво на земята“, за да не претърпите материални загуби.

Риби

Случайни събития ще ви накарат да се замислите над скорошни случки и преживявания, които са ви натъжили или разочаровали от някого. Ще успеете да ги оцените от съвсем различен ъгъл и да направите важни заключения. Благодарение на тях ще постигнете стабилен синхрон между душевното и физическото си състояние.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари