IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 февруари

17 февруари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За предпочитане е да не насрочвате важни делови срещи и преговори днес. Трудно ще постигнете единомислие с партньорите си. Ако все пак се налага и няма как да избегнете процеса, провеждайте разговорите така, че да имате възможност за последващи корекции.

Телец

Част от хората от обичайното ви обкръжение може да са доста агресивно настроени днес. Постарайте се да избегнете конфликтните ситуации, дори да е с цената на жест, който не ви е особено приятен. Тихото отстъпление е за предпочитане пред словесните битки.

Близнаци

Още в началото на деня събитията ще ви подскажат, че за вас е по-добре да промените първоначалните планове и да реагирате гъвкаво. Вероятно ще имате възможност да се включите в допълнителна работа срещу съответното възнаграждение. Ако усетите, че назряват конфликти в семейството, опитайте да ги блокирате в зародиш.

Рак

За ваша изненада, а може би и огорчение, близките днес може да ви обърнат гръб. Преди да се нацупите, помислете доколко поведението им е отражение на вашето. Може би непрекъснатите ви емоционални изблици, сръдни и капризи сериозно са ги отегчили…

Лъв

Заниманията ви ще са по-трудни от обикновено и за да се справите, ще са ви необходими постоянство и дисциплина. Не очаквайте мигновени резултати. Умората със сигурност ще ви навести по-бързо, но ако се потрудите старателно и резултатите няма да закъснеят.

Дева

Отстоявайте позициите си или ако не сте принудени да го правите вербално, придържайте се към принципите си. Не позволявайте на никого да навлиза в територията и да въздейства върху решенията ви. Да оправите собствените си грешки е по-лесно, отколкото да се занимавате с чуждите.

Везни

Ще се наложи да преразгледате и леко да промените плановете си за близкото бъдеще. Ресурси или оферти, които очаквате да получите ще закъснеят. Не се ядосвайте. Използвайте допълнителното време, с което разполагате за проверка на старите дейности. Ще успеете да отстраните грешки и да улесните изпълнението на следващите си проекти.

Скорпион

Уреждането на лични въпроси ще отнеме доста време и сили. С професионалните задължения ще се справите някак между другото, но още в ранния следобед може да усетите пристъпи на умора. Един от начините да сте работоспособни през целия ден е да намалите контактите.

Стрелец

Внимавайте къде стъпвате, съществуват предпоставки за травми. Съхранявайте надлежно финансите и документите си и проверявайте касовите бонове в момента на плащането. Не е изключено да са маркирани погрешно. От вас зависи да предотвратите финансови загуби.

Козирог

Реагирайте с умерен оптимизъм, ако шефът изведнъж ви изненада с много „изгодно“ предложение. Помислете къде е уловката, преди да приемете или откажете. Някой от близките ви може да се окаже с влошено здравословно състояние и да има нужда от помощ.

Водолей

Неуспехите са част от естественото развитие на процесите, но понякога са повече от обикновено и действат стресиращо, демотивиращо… изобщо, карат ви да се съмнявате в самите себе си. Имайте си едно наум и каквото и да се случи днес, не падайте духом. Обстановката е динамична и скоро ще се промени.

Риби

Идеите ще прелитат през съзнанието ви като ято птици. Но както идват, така и ще си отиват и ще са повече фантазии, отколкото реално изпълними замисли. И за да не попаднете в капана на илюзиите, не започвайте нищо ново днес. Ще го направите, когато сте в състояние да мислите трезво и логично.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари