IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 февруари

18 февруари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Наблюдавайте, слушайте и се въздържайте от импулсивни реакции, ако не сте сигурни, че сте се ориентирали достатъчно убедително в ситуацията. Използвайте проверени методи на работа. Нововъведенията, макар и интересни, ще ви забавят.

Телец

С каквото и да се заемете, помислете предварително как ще се отрази на здравословното ви състояние. Приятните изненади ще дойдат от членовете на семейството. Ако ви хрумне начин, чрез който и вие да ги зарадвате, направете го.

Близнаци

Бъдете внимателни и дисциплинирани, ако се налага да шофирате. В случай, че не е спешно, ще е по-добре да не тръгвате на път. На работното място може да има дребни недоразумения, не ги преживявайте прекалено лично. Ако въпреки всичко някой успее трайно да ви развали настроението, възстановете си го с нещо, което ви е приятно: вкусна вечеря, предпочитан филм, книга или музика.

Рак

Разногласията в семейството ще са предимно по финансови въпроси. Що се отнася до професионалните дискусии, не се надявайте предложенията ви да бъдат разбрани и приети. По-скоро някой ще се опита да злоупотреби с доверието ви, така че не обсъждайте намеренията си.

Лъв

Не бързайте да отговаряте на предложение за нова работа. Потърсете мнения на предишни работници на този работодател. Колкото и да са оригинални идеите ви за изпълнение на днешната работа, не разчитайте на подкрепа. Както знаете, никой не е пророк в собствената си страна, във вашия случай, фирма.

Дева

Неприятните случки ще са свързани с поведението или претенциите на сравнително нови бизнес-партньори. Запазете спокойствие и не реагирайте на провокациите. Съвсем скоро ще осъзнаят грешката си и ще положат доста усилия, за да спечелят благоразположението ви отново.

Везни

Настроението ви ще е нестабилно почти през целия ден и ще сте раздразнителни буквално без видим повод. Ограничете контактите и се съобразявайте с влиянието на събеседниците. Няма да е здравословно, ако повишите тон на шефа или някой друг, от когото малко или много сте зависими.

Скорпион

Излъчването ви е силно и сте по-магнетични от обикновено. Помислете за дейности или занимания, чакащи нечие одобрение. Ако ви е било отказано, пробвайте отново. Най-вероятно днес ще получите заветното съгласие и параф.

Стрелец

Ще успеете да довършите преобладаващата част от текущите си занимания и ще получите комплименти за усилията си. Не е изключено за някои резултати да получите и финансови постъпления. Ако някой ви е помагал при изпълнението, споделете част от прихода. Ще си осигурите съдействие и за следващия път.

Козирог

Не си поставяйте твърде амбициозни задачи. Като цяло денят ще е спокоен, но ако целите ви са прекалено сложни, вечерта няма да сте доволни от себе си, независимо от постигнатото. Не си го причинявайте.

Водолей

Не е изключено да се наложи да направите допълнителни разходи, свързани със здравето на някой от по-младите членове на семейството. Преди да купите каквото и да било, опитайте да получите поне още едно мнение на специалист. Може да не избегнете разхода, но ще избегнете възможността за грешка.

Риби

Слънцето днес ще навлезе във вашия знак. Ще сте доста по-разсеяни и по-податливи на влияние от обикновено. Занимавайте се с обичайни, а не със сложни дейности. Сериозните решения обсъждайте само с хора, на които имате доверие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари