IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 февруари

24 февруари 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Има дни, в които можете да загубите реална представа за света около вас. Хората, с които общувате ще са толкова мили и отзивчиви, че ще ви се сторят подозрителни. С тяхна помощ ще се освободите от някои затруднения. Не забравяйте да поблагодарите.

Телец

Денят ще мине бързо и спокойно, ако не се изнервяте за дреболии. Не всичко ще се получава така, както сте си го представяли, но тъй като не сте в позиция да управлявате процесите, просто се адаптирайте доколкото е възможно, за да не претърпите загуби.

Близнаци

В случай, че е възможно, не се заемайте с дейности, които са твърде сложни и свързани с прекалено много неизвестни. Ако няма как да ги отложите, помолете колегите да споделят опита си или потърсете публикувани практики в интернет и все пак не бързайте с окончателните заключения.

Рак

Не се стресирайте излишно, даже ако събитията не оправдават очакванията ви. Важното в случая е, да не стигате до ситуацията, в която сами си създавате проблеми, за да си ги преодолявате. Не само ще бъде излишен разход на сили и средства, но и ще си навлечете недоволството на близките си.

Лъв

Ще се разочаровате, ако очаквате да се справите с всички набелязани задачи бързо и безпроблемно. Задръжките и забавянията ви ще са свързани с фактори извън вас, които няма как да пренебрегнете, така че приемайте действителността такава, каквато е.

Дева

Сериозните конфликти ще са „на собствена територия“ или по-точно казано с членовете на семейството. Опитайте се да разрешите противоречията с мирни средства. Преди да защитите нечия позиция, анализирайте подробно всички факти.

Везни

Ако не искате да си усложните живота, не обещавайте на никого нищо, особено на хора, от които зависи осъществяването на замислите ви. Най-доброто място за почивка и възстановяване на душевното равновесие ще е у дома, сред близките ви. Те днес ще са изключително съпричастни и ще ви помогнат във всичко.

Скорпион

Стари приятели ще ви поканят на импровизирана среща. Не им отказвайте. Преживяванията ще са освежаващи и ще ви заредят с ведро настроение задълго.

Стрелец

Участвайте във всички професионални дискусии, на които ви канят. Може да не се изкажете, но ще научите две важни подробности: най-новото във вашия бранш и мнението на останалите участници за вас. Заслужава си да сте подготвени.

Козирог

Хората от обичайното ви обкръжение ще се изказват твърде неточно и двусмислено. Не се опитвайте да гадаете мислите им, а задавайте конкретни въпроси. Ако поради неразбиране допуснете грешки, те ще са за ваша сметка.

Водолей

Не форсирайте събитията. Довършете започнатото и направете точен план на следващата си работа стъпка по стъпка. Ще си спестите много време, след като се заемете с конкретното изпълнение.

Риби

По време на служебни дискусии избягвайте разговорите, свързани с личния ви живот. Някой може да използва чутото, за да ви навреди. С дребна, но много приятна изненада ще ви зарадва семейството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари