IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 февруари

25 февруари 2021 08 50

Астрологична прогноза на Петя Георгиева

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Динамичен и ползотворен ден. Изведнъж ще се окаже, че разполагате с твърде разнообразни възможности за реализация на хрумванията си и големият избор може дори да ви обърка. Насочете вниманието си към онова, което преди време ви е затруднило най-много.

Телец

Ако сте имали желание да експериментирате с нови методи на работа, техника и технологии, то днес смело можете да го направите. Трябва да се придържате само и единствено към правилата за безопасност при работа. Неуспехите, до колкото ги има, ще са по-скоро мотивиращи, отколкото фатални.

Близнаци

Ново делово запознанство ще ви окуражи за изпълнението на доста амбициозна дългосрочна цел. На първо време само споделете концепциите си и не бързайте да скъсявате разстоянието със събеседника. Във ваш интерес е да ограничите инициативата.

Рак

Добрите резултати могат да дойдат от два вида дейности: ваше участие в обучение и уреждане на юридически проблем. В първия случай ще получите актуална и улесняваща работата ви информация, а във втория ще възстановите претърпени преди време загуби.

Лъв

Не прекалявайте с покупките, особено на комуникационна техника и софтуер. Не променяйте програмното си обезпечение, ако все още ви върши работа и не сте сигурни, че новите продукти ще се синхронизират с тези, които ползвате към момента. Ще си създадете проблеми.

Дева

Умението ви за концентрация е доста по-силно от обикновено. Използвайте част от времето за усвояване на нова или трудна за разбиране информация. Веднъж запознавайки се с нея, ще облекчите работата си за доста дълъг период от време.

Везни

Енергетиката ви е стабилна, но мотивацията ви изобщо не е на ниво. Ако не сте убедени, че задачите, които ви възлагат си заслужават усилията, опитайте да обсъдите необходимостта от изпълнението им или изобщо да ги игнорирате.

Скорпион

Звучи парадоксално, но вие ще сте необичайно спокойни, а хората, с които се налага да общувате ще са изключително изнервени и хаотични. Не губете сили и време да ги убеждавате в каквото и да било, в случай че крайните резултати от работата ви не зависят от намесата им.

Стрелец

Проницателни сте и колкото и да са нелогични действията на събеседниците ви, ще сте в състояние да осъзнаете мотивите им. Да ги разбирате съвсем не означава да ги поддържате, така че следвайте собствените си принципи.

Козирог

Повече от веднъж ще се отзовете в неблагоприятната позиция на личност, намираща се „между чука и наковалнята“ или по-точно между колегите и шефовете си. Не приемайте нито медиаторска, нито миротворческа роля. Ориентирайте се само към това да запазите интересите си.

Водолей

Въздържайте се от участие в групови задачи, ако изрично не ви помолят. Ще се получи така, че да ви натоварят с чужди грешки и ще се почувствате „без вина – виновни“, което като минимум ще ви развали настроението.

Риби

Проверете задълженията си към държавните финансови институции и по възможност ги погасете колкото е възможно по-бързо. Не е подходящо да участвате в благотворителни мероприятия и да правите дългосрочни инвестиции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари