IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 4 март

4 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Контактите ви ще са предимно с хора, споделящи вашите интереси. Впечатленията ще са интересни и ще ви дадат повод за сериозен размисъл относно най-близките ви планове.

Телец

Ориентирайте се към рутинните си текущи задачи и се заемете с тях, без да се придържате към конкретен график. Често ще се налага да променяте заниманията си. Приемете случващото се с чувство за хумор.

Близнаци

Марс навлиза днес във вашия знак. Ще сте доста по-активни, но и малко по-сприхави от обикновено. Разнообразявайте деня си по предпочитан начин, но проявете сдържаност, ако се налага да участвате в някакви дискусии.

Рак

Придържайте се към принципите и към плановете си. Не позволявайте да ви разубеждават с аргумента, че правите нещо ново, неизвестно и нямате представа какъв ще е резултатът. Ако сте сигурни в себе си, ще постигнете целта.

Лъв

Ще преодолеете няколко дребни затруднения и ще реализирате част от замислите, свързани с близкото бъдеще. Не променяйте методите си на работа. Няма да получите нещо по-различно от обикновено, само ще се забавите.

Дева

С каквото и да се заемете днес, ще получите точно онова, което очаквате. Въздържайте се от щедри обещания. Обстоятелствата са нестабилни, няма да успеете да ги изпълните и дори да не ви поискат някакви обяснения, ще се почувствате неприятно.

Везни

Може да се наложи да предприемете непредвидено пътуване на кратко разстояние. Не се отказвайте. Най-вероятно няма да удовлетвори очакванията ви, но пък ще се разнообразите.

Скорпион

Почти непрекъснато ще се натъквате на разни дребни спънки. Няма да ви попречат трайно и необратимо, ще ги отстраните, но за сметка на свободното си време. Излишно е да нервничите, ситуацията така или иначе няма да се промени.

Стрелец

През целия ден ще ви връхлитат съмнения относно полезността или необходимостта от една или друга работа. Ако сте поели някакви ангажименти, постарайте се да ги изпълните, но без да застрашавате здравето си.

Козирог

Можете да стартирате нови проекти или да си уговорите срещи с нови партньори. Началото ще е окуражаващо, но е желателно все пак да сте внимателни и наблюдателни. Детайлите ще ви дадат повече информация, отколкото предполагате.

Водолей

Ще ви възложат допълнителни задачи и ще се наложи да се заемете с тях, вместо с тези, които вие предпочитате. Направете го без излишни коментари и като възможност да докажете професионализма си. Ще се убедите, че сте в печеливша позиция.

Риби

Ограничете се в изпълнение на дейности, които са ви ясни и имате достатъчно опит. Новите, непознати и такива, за които нямате инструкции, не са за предпочитане. Дори да допуснете грешка, няма да разберете веднага и корекциите след време ще ви затруднят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари