IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 март

5 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Помислете дали имате делови преговори, които към момента буквално „тъпчат на едно място“ и си организирайте поредната среща с партньорите. Каквито и да са били противоречията и разногласията ви, днес ще намерите правилния вариант.

Телец

Както паметта, така и аналитичните ви способности са по-силни от обикновено. В състояние сте да видите и общата картина на ситуацията, в която се намирате, и детайлите. Разпределете времето си така, че освен с текущата работа да можете да се занимаете и с дейности, които сте довършили набързо и може би се нуждаят от корекции.

Близнаци

Вероятно ще получите изключително полезна информация, свързана с юридически проблем, който от известно време ви занимава. Запознайте се задълбочено и преценете кога и как да я използвате. Със сигурност ще постигнете добри резултати.

Рак

Поне няколко интригуващи идеи ще ви хрумнат днес. Структурирайте ги мисловно и практически и опитайте да ги обсъдите с хората, от които зависи реализацията им. Може да не стартирате изпълнението, но пък ще си направите реклама.

Лъв

Ако не получавате очакваните резултати от работата си, променете метода. Няма да съжалявате, ако повторите някои експерименти, които преди време са били неуспешни. Може дори да си спечелите привърженици.

Дева

Добри новини в началото на деня ще ви заредят с ведро настроение. Ще сте и по-проникновени и по-отстъпчиви. Помислете за личните си отношения. Без никакви усилия ще изгладите съществуващите спорове.

Везни

Публична информация, която към момента не е била достъпна, ще ви подскаже как да реализирате част от дългосрочните си проекти с минимални разходи. Ще промените плана си на работа, като освен време, ще спестите и други ресурси.

Скорпион

Ако изникне непредвидена възможност за участие в някаква форма на краткосрочно обучение, включете се, не я пропускайте. Може и да не научите много новости, но ще се запознаете с интересни хора, които в последствие ще са ви доста полезни.

Стрелец

Почти непрекъснато ще попадате в някакви странни, полукомични, полупарадоксални ситуации. Овладейте емоциите и реагирайте с чувство за хумор. Организирайте работата си така, че да не навредите нито на здравето, нито на взаимоотношенията си.

Козирог

Професионална дискусия, която е била отложена преди време, вероятно ще се проведе днес. Не пропускайте участието си. Ще разполагате с прекрасната възможност да презентирате уменията, постиженията и концепциите, за които търсите подкрепа.

Водолей

Изненадващо ще ви предложат да се включите в работата на няколко екипа. Приемете го като комплимент за уменията си, но не давайте положителен отговор на всички, а само на онези, при които сте сигурни, че ще се справите без затруднения и прекомерни усилия.

Риби

Непредвидено предложение за кратко пътуване ще ви зарадва. Подгответе го така, че да можете да съчетаете полезното с приятното и професионалните интереси с личните. Комбинацията между работа, разходка и нови запознанства ще ви се отрази прекрасно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари