IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 март

9 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Трудовият ви ентусиазъм днес може да „удари дъното“. Не се самообвинявайте, и без това обстоятелствата ще са променливи и няма да можете да свършите кой знае колко работа. Постарайте се да довършите каквото е възможно, за да минимизирате бройката на „висящите“ задачи.

Телец

Въздържайте се от каквито и да било словесни полемики. Околните дори няма да обърнат внимание на мнението ви, още по-малко пък да се замислят. Следвайте обичайните си задължения с идеята да избегнете конфликтните ситуации.

Близнаци

Не вярвайте на никакви обещания и не споделяйте плановете си. Събеседникът, с когото сте ги обсъждали по невнимание ще ги спомене точно там, където не трябва и ще ви създаде проблеми, макар и не нарочно. Ако някой от по-възрастните роднини ви помоли за услуга, постарайте се да я направите.

Рак

Ще разполагате с прекрасната възможност да определяте както задачите си, така и реда на изпълнението им. Усещането за самостоятелност и за това, че сте в контрол на ситуацията ще ви окуражи и ще сте с пъти по-ефективни. Ще довършите поне едно от заниманията, които са ви затруднявали.

Лъв

Един от напрегнатите дни. Не е изключено някой от партньорите ви да не изпълни поетите ангажименти поради сложни обстоятелства или пък да имате аварии на техниката. Запазете спокойствие, избягвайте спонтанните решения и правете онова, с което имате възможност да оползотворите времето, с което разполагате.

Дева

Въздържайте се от две неща: от пътувания и от нови контакти. Ако задълженията ви са такива, че няма как да ги избегнете, бъдете предпазливи и дори в известен смисъл недоверчиви. По-добре да направите погрешно впечатление, отколкото да си създадете неприятности.

Везни

Дребни недоразумения непрекъснато ще „нажежават“ обстановката у дома. Ако не ви засягат пряко, не се намесвайте. Оставете близките да организират взаимоотношенията си по тяхна воля, за да не влезете в ролята на „без вина – виновен“.

Скорпион

Не се занимавайте с уреждане на материални въпроси. Може да не претърпите загуби, но и няма да получите очакваните резултати и най-вероятно ще се ядосате. Ако се налага да шофирате, бъдете пределно внимателни.

Стрелец

Ще можете да поставите деня в списъка на успешните, ако сами не си създадете някакви проблеми. Не бъдете прекалено напористи, в случай че нещата не се случват според предположенията ви. Намалете темпото, изчакайте, обстоятелствата ще се променят.

Козирог

Разпределете работата си така, че да не навредите на здравето. Имайте си едно наум, че ще се наложи да се занимаете и с разни извънредни задачи у дома. Правете само онова, за което имате знания и умения. Всичко друго ще се окаже просто неуспешен опит.

Водолей

Ще е трудно да намерите правилния баланс между мислите и чувствата, стремежите и съмненията си. Обмисляйте внимателно всяко решение с дългосрочен ефект и всяка нова тактика, която не сте прилагали до момента. След като си изградите концепция, всичко ще се получи лесно.

Риби

Забавна случка или приятна новина ще повиши настроението ви още от сутринта. Дори скучните рутинни занимания няма да ви отегчат. Ще има и други изненади, които ще ви върнат в спомените, макар и за кратко.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари