IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 март

12 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено да получите някакви допълнителни приходи след активната намеса на любимия човек. Да ви върнат дължими суми или неправомерно начислени такси, глоби, данъци. Използвайте част от постъпленията за развлечение, което ще зарадва и двама ви.

Телец

Ако се налага да пътувате и още повече да се превозвате самостоятелно, бъдете внимателни. Съобразявайте се с капризите на времето. Може да ви изглежда устойчиво-топло, но със сигурност ще е коварно и предразполагащо към разболяване.

Близнаци

Събитията ще са противоречиви и на моменти объркващи. Избягвайте импулсивните изказвания, към които може да ви подтикне усещането за проявена спрямо вас несправедливост. Дайте си време за обмисляне на ситуацията, което ще ви спести глупави неприятности.

Рак

Не прекалявайте с желанията, претенциите и критиките към околните. Искате или не, те ще ви наблюдават и на всяко ваше действие ще отговарят, придържайки се към законите на физиката: с равно по големина и обратно като посока противодействие.

Лъв

Тонусът ви е стабилен, но имунната система е леко неустойчива. Ограничете контактите и спазвайте правилата за противоепидемична безопасност. Внимавайте къде стъпвате, съществуват предпоставки за травма.

Дева

Дребни, но приятни изненади ще изпъстрят деня ви. Ще се убедите, че умението да се наслаждавате на малките радости, всъщност е голямо изкуство. Не се натоварвайте с повече отговорности, отколкото сте в състояние да изпълните.

Везни

Личните отношения ще са наситени със съгласие и хармония. Мисълта, че получавате разбиране от страна на близките ще ви въодушеви. Ако сте в конфликт с някого ще разполагате с достатъчно добри възможности да го прекратите.

Скорпион

Енергетиката и въображението ви са еднакво силни. Ориентирайте вниманието си към дейности, изискващи творчески подход. Колкото и да са ви затруднявали, сега ще се справите с изпълнението им.

Стрелец

Изненадващо може да ви обхване желание да се усамотите, да използвате деня изцяло за собствените си предпочитания и влечения. Ако нищо спешно не ви задължава да се придържате към предварителна програма, то направете го. Проблематично би било само евентуалното недоволство на близките ви.

Козирог

Ще е полезно, ако успеете да отхвърлите днешните си задачи за времето преди обед. След това е вероятно да изникнат спешни ангажименти, които няма да е възможно да избегнете. Ще се справите с тях много по-ефективно, ако знаете, че не го правите за сметка на текущите си задължения.

Водолей

Ще се справите успешно с дейности, чието изпълнение зависи от висшестояща или влиятелна личност. Идеите ви ще привлекат вниманието и ще предизвикат одобрение. Не обещавайте повече, отколкото сте в състояние да изпълните.

Риби

Случайна среща със стар приятел ще ви зарадва и ще ви изпълни със спомени. Прехвърляйки ги през съзнанието си и анализирайки проведените разговори ще се убедите, че постигнатото от вас до момента никак не е за пренебрегване и има от какво да сте доволни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари