IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 март

15 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Спокойно начало на седмицата. Приемете го като глътка въздух преди да се потопите във водовъртежа на следващите събития. Подредете старателно предстоящата програма и ще минимизирате изненадите.

Телец

Настроението ви ще е ведро още от сутринта и нищо няма да е в състояние да го помрачи. Ако се налага да се срещате с хора, които не са ви особено приятни, то направете го днес. Виждайки, че сте в добра кондиция, със сигурност ще отстъпят пред исканията ви.

Близнаци

Прегледайте търговските си сделки и преценете важността им. Със сигурност ще е по-благоприятно, ако отложите онези от тях, които са свързани с пътуване. Не само ще си спестите допълнителни разходи, но и ще предотвратите някои загуби.

Рак

Условно денят ви ще е разделен на две части. Предобед спешни ще са професионалните занимания, а следобед – домашните. Не ги смесвайте, за да постигнете точно целите, които сте си набелязали.

Лъв

Почти от сутринта ще ви ангажират с чужди проблеми. Най-вероятно ще са съществени и на хора, на които не можете да откажете. Направете каквото се изисква от вас, но без риск за здравето и професионалните ви позиции.

Дева

Настроението ви може и да не е особено ведро, но излъчването ви ще е магнетично. Не се учудвайте на желанието на околните да спечелят вниманието ви. Напротив, приемете го като добра възможност да се възползвате от предлаганата помощ.

Везни

Може да се наложи да проведете труден разговор, свързан с изясняване на лични отношения. Преди да го направите е добре да уточните собствените си желания, да сте сигурни какво точно очаквате и коя е причината за безпокойството ви. Само така ще разберете дали разговорът наистина ви е нужен.

Скорпион

Със странно събитие ще започне денят. Доста ще прилича на ваше сбъднато желание, но не изцяло, а отчасти. Ако не прекалите с ентусиазма, най-вероятно ще успеете да довършите започнатото със собствени сили.

Стрелец

Буквално всичко започнато ще остане недовършено, ако не подредите програмата си и не се придържате максимално към първоначалния график. Няма да е лесно, защото на моменти ще се налага да се натоварвате с чужди задачи, но пък ще имате възможност да разгърнете максимално потенциала си.

Козирог

Не отказвайте, ако ви поканят да участвате в професионална презентация, дискусия, обмяна на опит. Не само ще научите новостите в своята област, но и ще създадете полезни връзки. Част от тях ще се окажат и доста стабилни.

Водолей

Преди обед тонусът ви ще е леко нестабилен. Ще повишите енергетиката си, ако си организирате разходка на открито, макар и за кратко. Не пренебрегвайте задълженията си или поети обещания, ще загубите доверието на партньорите си.

Риби

Ще преодолеете скуката от ежедневните занимания, ако подхождате към тях творчески. Някой ще поиска извинение за нанесена преди време обида. Не отхвърляйте възможността за подобряване на отношенията си, нямате нужда от врагове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари