IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 март

17 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Следобед ще се наложи да се справяте със семейни проблеми, свързани с финансови разходи. Не вярвайте на обещания. Контролирайте емоциите и изказванията си.

Телец

Ще решите важни въпроси, свързани с държавни институции или юридически въпрос. Не бързайте да довършвате поставените задачи, ако нямате достатъчно информация за изпълнението им и очакваните крайни резултати.

Близнаци

Може да получите критики, свързани с работата ви. Въпреки положените усилия няма да постигнете желаните резултати, което съвсем не означава, че трябва да се отказвате от намеренията си.

Рак

Предобед ще ви е трудно да се съсредоточите върху една дейност и да общувате с партньорите си. Следобед ситуацията ще се успокои и настроението ви ще се стабилизира.

Лъв

Енергийният ви потенциал е леко нестабилен. Съществуват предпоставки за здравословни проблеми. Не се ангажирайте с повече работа, отколкото може да свършите, не пътувайте и не приемайте покани за срещи, ако е възможно.

Дева

Ще се наложи да направите някои компромиси, за да избегнете по-сериозни проблеми. Не се поддавайте на провокации. Както настроението ви, така и обстановката ще са неблагоприятни за общуване. Избягвайте резките и нетактични изказвания, особено на работното място.

Везни

Не се противопоставяйте на личности, които са по-силни или по-влиятелни от вас. Проявите на гордост може да ви докарат финансови загуби. Приемете дребните проблеми и разправии, свързани с дома и семейството, без да ги драматизирате.

Скорпион

Моментът не е подходящ за подписване на договори и сключване на търговски сделки. След време ще трябва да положите много усилия, за да предотвратите евентуалните загуби. Бъдете предпазливи към новите си познати.

Стрелец

Тонусът ви е стабилен. Ще свършите всички набелязани задачи за рекордно време. Може да разчитате на помощ от колегите и партньорите си при условие, че не злоупотребявате с търпението им.

Козирог

Съществуват предпоставки за повишаване на нервното напрежение, лесна умора. Намалете темпото при появата на първите признаци за отпадналост и моментите, в които ви е трудно да се концентрирате. Ще се справите най-добре с обичайните дейности, които познавате. Избягвайте общуването с представители на противоположния пол.

Водолей

Не се занимавайте с рискови дейности. Настроението ви е нестабилно. Не би било изненадващо, ако се чувствате достатъчно уверени в собствените възможности. Опитайте се да приемете критичните забележки обективно и да отстраните допуснатите грешки без излишен шум.

Риби

Не се захващайте с няколко дейности едновременно, финализирайте една от тях, но бързо. Не споделяйте идеите си, а ги обмислете детайлно и ги реализирайте самостоятелно. Въздържайте се от любовни авантюри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари