IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 март

18 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Всичко неопределено, което към момента е било неясно, „обвито в мъгла“, днес ще придобие истинския си смисъл. Ще сте проницателни, ще се съсредоточавате бързо, ще разпознавате главното от второстепенното и ще се освободите от илюзиите, които ви пречат.

Телец

Контактите ще са интензивни. Съчетанието на инициативност и изобретателност ще ви е особено полезно днес. Ще успеете да дадете „зелена светлина“ на проекти, които към момента са били в застой.

Близнаци

Забавна случка в началото на деня ще ви зареди с добро настроение, което ще се окаже заразно и за хората от обичайното ви обкръжение. Колегите ви изведнъж ще станат необичайно отстъпчиви и даже такива, които държат на дистанцията помежду си, ще започнат да си общуват по-интензивно.

Рак

Прегледайте текущите си задачи и отделете спешните от онези, които търпят отлагане. Преценете физическото си състояние и разпределете натоварванията съобразно възможностите си. Въздържайте се от прекалени амбиции, ще ви направят лоша услуга.

Лъв

Почти непрекъснато ще се налага да се заемате с лидерски функции, независимо дали се чувствате готови за тях или не. Видими успехи ще постигнат представителите на вашия знак със собствен бизнес. Отстоявайте интересите си по начин, който не би навредил на околните.

Дева

На преден план ще излязат проблеми, засягащи целия екип. Искате или не, ще трябва да участвате в служебни дискусии по разпределение на задачите и да сте готови за бързи решения или практични предложения. Разчитайте на опита си, няма да ви подведе.

Везни

Почти сигурно е, че ще се наложи да промените плановете си повече от веднъж в рамките на деня. Не го приемайте драматично. Колкото по-спокойно реагирате, толкова по-обективни ще са решенията ви, а скоро ще се убедите, че настъпилите промени са във ваша полза.

Скорпион

Подредете и разчистете обстановката около себе си. Колкото по-видими и по-лесно намираеми са документите, инструментите и екипировката, с която си вършите работата, толкова по-качествени ще са крайните резултати от усилията ви.

Стрелец

Ще сте доста по-емоционални и едновременно с това по-романтични и по-сексапилни. Излъчването ви ще е осезаемо, но този факт не е само положителен, защото ще привличате към себе си не само хора, които са ви симпатични, но и такива, с които не бихте желали да имате нищо общо. Най-трудната ви задача за днес ще е да решите как да се отървете от тях, без да ги превърнете в свои врагове.

Козирог

Необичайно стечение на обстоятелствата ще ви свърже с интригуваща личност или ще възстановите стара връзка. И в двата случая отношенията ще се разгърнат и задълбочат с тенденция да продължат необозримо дълго. Не е изключено това да е обещаващо начало на семеен живот.

Водолей

Не е подходящо днес да провеждате разговори, свързани с изясняване на отношенията. Въздържайте се от прояви на ревност, капризи и прекалени претенции към хората, които не са ви безразлични. Може да не ви го покажат веднага, но ще ги дистанцирате от себе си.

Риби

Не обсъждайте тайните си с никого. Дори с хора, които към момента не са ви разочаровали с липса на дискретност. Прегледайте финансите си и се опитайте да ги поставите в ред, ако установявате някакви неясноти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари