IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 март

19 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да се справите с разни дребни пречки. Не експериментирайте, занимавайки се с дейности, които не познавате. Едва ли ще се случи сериозна неприятност, но може да предизвикате нечие недоволство и то да се деформира в конфликт.

Телец

Въздържайте се от спонтанни покупки. Всяка излишно похарчена стотинка днес рано или късно ще предизвика разправии с близките ви.

Близнаци

Енергетиката ви е стабилна и ще сте по-сексапилни от обикновено, но и по-раздразнителни. Не се дръжте предизвикателно и преценявайте изказванията си. Не е във ваш интерес да оскърбите някого незаслужено.

Рак

Част от събитията преди обед ще са неочаквани, но и не дотам приятни. Във ваш интерес е да запазите спокойствие и да работите концентрирано. Ще се наложи да взимате отговорни решения, които не бива да зависят от настроението ви.

Лъв

Както на работното място, така и у дома обстановката ще е несигурна, предимно напрегната. Тонусът ви също ще е леко занижен. Опитайте се да разнообразите работния процес, за да избегнете преждевременната умора.

Дева

Стар приятел или делови партньор, с когото работите отдавна и успешно, ще ви зарадва с интересно предложение за кратък допълнителен бизнес. Ако отношенията ви са доверителни, не отлагайте отговора прекалено дълго.

Везни

Настроението ви ще е нестабилно. Въздържайте се от проява на капризи и екстравагантни предложения, целящи да подчертаят индивидуалността ви. Ефектът ще е по-скоро негативен.

Скорпион

Дистанцирайте се от каквито и да било конфликти. Даже от заяждания с шеговита нотка. Ще попаднете в доста неудобна ситуация, която може да ви дискредитира пред колеги или приятели.

Стрелец

Странен ден, изпълнен с неясноти и неизвестности. Както и да ви изглеждат събитията, в които участвате, резултатът от тях категорично ще се различава от очакванията ви. Като отправна точка за решенията си използвайте необходимостта от допълнителни разходи.

Козирог

С различни хора ще се запознаете днес. Не вярвайте на първото си впечатление. Онези, които ви се струват най-съмнителни, всъщност ще се окажат дълговременни и стабилни партньори.

Водолей

Намалете темпото и избягвайте сложните занимания. Мнението ви за фактите е твърде субективно и не е изключено да допуснете грешки, които ще са, ако не фатални, то поне трудни за коригиране.

Риби

Дребни недоразумения или пък дребни спънки ще се отразят негативно на настроението ви. Приемете го като изпитание за силата на характера си и се опитайте да овладеете емоциите. След като се успокоите, ще установите, че днешните преживелици не са били чак толкова драматични.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари