IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венера в Овен – какво да очаквате в любовта?

23 март 2021 17 30

Планетата напуска знака Риби, което носи промени

IStockphoto

Венера напусна мечтателните Риби и най-накрая си проправи път към напористия Овен. Това се случи на 21 март, когато официално стартира сезонът на тази зодия, за да остане във въпросната позиция до 14 април. Очаква се този транзит да рефлектира най-вече върху любовния ни живот, но не се плашете. Някои промени, които ще донесе, са може би онова, от което се нуждаят много връзки в момента.

Венера в Овен сигнализира за по-големи страсти, енергия и действия, насочени към нашия любовен живот“, обяснява астрологът Лесли Хейл. По думите ѝ, през периода хората ще станат по-настоятелни към онези, които ги привличат и ще потърсят по-вълнуващ подход към онези, с които вече са обвързани.

Планетата е и директна, което значи, че флиртовете ще са нещо съвсем нормално за представителите на някои знаци, казва още специалистът.

Какво ще ни донесе Венера в Овен?

планети, астрология,

IStock

„Венера е „нажежена“ до червено, което е вид сексуален огън, но няма да трае дълго“, отбелязва Нараяна Монтуфар от Astrology.com. Според нея комбинацията между планетата на любовта и Овена е чудесна за флирт и развлечение, но не и за започване на дългосрочни връзки.

Макар месец март да не е препоръчителен за стартирането на нови връзки, астрологът отбелязва, че тези, които вече имат половинка, ще усетят силата на Венера като „освежаваща и даваща възможност за забавление в спалнята“.

Освен вълнуващата сексуална енергия, която е липсвала при някои, други ще имат нужда от повече внимание, коментира от своя страна Лиса Стардъст. Тя съветва представителите на зодиака да се ориентират към романтика и нещо ново за връзката, независимо от коя зодия са.

„Когато планетата на любовта и красотата блести в знака на буйния Овен, животът е всичко друго, но не и скучен“, казва Мейди Мърфи. Астрологът разкрива, че хората родени под въпросния знак обичат тръпката от преследването, но искат и да бъдат ухажвани. Ето защо някои ще станат малко по-разглезени и ще поискат да прекарват повече време с обекта на техните чувства.

„Венера в Овен може да донесе приключения и възможности за навлизане в нещо ново и вълнуващо, без много да мислите“, добавя тя и подчертава, че докато Венера е в този знак, спонтанността е нещо, което ще ви донесе само положителни емоции.

От друга страна егоизмът на Овните може да накара някои да бъдат по-нетърпеливи и ревниви, което да нарани чувствата на техните близки. Затова Монтуфар отбелязва, че между 24 март и 2 април, трябва да внимаваме най-много. Тогава „дълбоко вкоренени несигурности около любовта, секса и връзките могат да излязат на повърхността“.

Ключът за успешно преминаване през транзита на Венера е намиране на баланс между чувствата, флирта, забавленията и секса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари