IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 март

22 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Занимавайте се само с един вид работа и разпределете времето на правилни интервали, в които да си позволявате кратък отдих. Не е препоръчително да тръгвате на дълъг път. Ограничете разходите.

Телец

Неприятните преживявания ще са свързани предимно с личните и професионални отношения. Обстановката на моменти ще е твърде напрегната и неблагоприятна за работа, но независимо от всичко трябва да се опитате да довършите започнатото.

Близнаци

Ще се наложи да се занимавате със задачи, които не са ви особено ясни, а на всичкото отгоре ще се натъквате на разни дребни, но изнервящи пречки за изпълнението им. За сметка на това обаче, околните непрекъснато ще ви изненадват с жестове на добро отношение.

Рак

Действайте с равномерно темпо и не се опитвайте да изпреварвате събитията. Не е изключено да получите интересни предложения от нови партньори. Прегледайте ги внимателно и уточнете детайлите. Ще установите, че в тях има потенциал.

Лъв

Енергетиката ви ще е леко нестабилна и може да усетите пристъпи на умора още преди обед. Не пренебрегвайте сигналите. Тонизирайте се с глътка чай или глътка чист въздух, за да сте в състояние да реализирате замислите си без вреда за здравето.

Дева

Преди да се заемете с новите задачи, прегледайте още веднъж вече довършените. Резултатите на част от тях ще са приложими за текущата ви работа, а на друга част ще са подходящи за актуализация. Може да вложите малко допълнително време, но ще улесните бъдещата си работа.

Везни

Контактите ще са интензивни и почти едновременно ще създадете нови и ще възстановите стари връзки. Ще разширите сферата си на влияние и възможностите за изява. Не се отказвайте, но и не се престаравайте излишно.

Скорпион

Емоционалното ви състояние ще е стабилно, а настроението – оптимистично. Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да преодолеете стара вражда с човек, който не ви е особено близък, но пък и не ви е безразличен. Възползвайте се.

Стрелец

Ще се случат различни промени в динамичния ви стереотип като се започне от транспорта и се свърши с начина ви на хранене. Част от тях може и да не ви харесат, но няма да сте в положение да ги предотвратите. Приемете ситуацията такава, каквато е и изчакайте подходящ момент, в който да направите някакви корекции, ако е нужно.

Козирог

Отношенията ви ще са спокойни и пълноценни на всякакво ниво. На работното място екипната работа ще даде очакваните резултати и надежда за бъдещи приходи. У дома близките с радост ще угаждат на желанията ви.

Водолей

Настроението ви в началото на деня може да е леко мрачно. Отделете малко време за любимите си занимания, за да се окуражите и да повишите работоспособността си. Не го ли направите, до края на седмицата ще се чувствате тъжни и непълноценни.

Риби

Освен обичайните задачи ще изникнат и други, непредвидени, но затова пък особено отговорни. Анализирайте детайлите. Ще се справите, само ако сте наясно откъде бихте могли да очаквате неприятни изненади.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари