IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 март

23 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще настъпят положителни промени в текущата ви работа, свързани с действия или решения на държавната администрация. Действайте бързо, проверете дали трябва да се придържате към някакви срокове и се възползвайте от ситуацията максимално.

Телец

Енергетиката ви е леко нестабилна. Ориентирайте се към познати занимания и не си поставяйте твърде амбициозни задачи. Ако не получавате предполагаемите резултати, не се отчайвайте, а го приемете като сигнал, че обстоятелствата не са подходящи.

Близнаци

Мисълта ви ще е изключително бърза и най-вече ясна. В състояние сте да намерите отговорите на въпроси, над които от доста време размишлявате без видим резултат. Ако успеете да си създадете и концепция за реализацията им, ще има от какво да сте доволни.

Рак

Вътрешната ви нагласа е за нещо ново, но то няма да се случи без участието ви. Почти сигурно е, че ще създадете нови професионални контакти. Ако това ви изглежда малко и неудовлетворително, то направете някаква промяна на обстановката у дома.

Лъв

Съчетайте физическите с интелектуалните занимания. Умствената ви работа ще е по-ефективна, ако не се лишавате от движение. В случай, че се налага да пътувате, проверете предварително проходимостта на маршрута.

Дева

Дребни и доста изнервящи недоразумения трайно ще ви развалят настроението. Част от тях ще са с колегите, друга част – със стар приятел. Възползвайте се от прословутия си прагматизъм, със сигурност ще оправите нещата.

Везни

Дейности, изискващи физически усилия ще ви се получават по-добре от такива, изискващи логично мислене. Опитайте се да довършите изоставените, за които не са ви стигали време или сили. Вероятно ще усетите умора, но и задоволство.

Скорпион

Не е изключено да получите отдавна обещан финансов приход. Използвайте го за довършване на дейност, която сте изоставили именно поради липса на средства. Почти сигурно е, че и от нея ще получите допълнителен приход, но не веднага.

Стрелец

С каквото и да се заемете днес, ще се окаже много спешно и ще изисква бързи действия. Няма да имате затруднения, но не е изключено да изчерпате силите си по-бързо от обикновено. Не прибягвайте до тонизиращи напитки, използвайте пресни плодове или натурални сокове за освежаване.

Козирог

Бъдете предпазливи, спазвайте изискванията за безопасност при работа. Съществуват предпоставки за травми. Внимавайте къде стъпвате и подбирайте обувки, подходящи за климатичните условия навън.

Водолей

Интересни и неочаквани ще са събитията днес. Ще получите висока оценка и комплименти за свършена преди време работа. Няма да е свързано с финансов еквивалент, но все пак ще ви зарадва.

Риби

Вероятността да ви поканят за участие в изпълнението на краткосрочна допълнителна задача не е за пренебрегване. Ако пък търсите работа, прегледайте внимателно обявите и предложенията. Почти сигурно е, че ще откриете нещо, отговарящо на изискванията ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари