IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 март

25 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В ден като този е важно да постигнете синхрон между физическото и психическото си състояние. Опитайте да съедините миналото с бъдещето, целите с постиженията. От вас зависи да се почувствате пълноценни и защитени.

Телец

Изчистете мислите си от тежести и проблеми. Помислете за хората, с които по някакви причини сте във вражда и се опитайте да я прекратите. Избягвайте споровете по незначителни теми.

Близнаци

Обстоятелствата може да ви принудят да тръгнете на път, за да помогнете на близък или пък да приемете в своя дом гости отдалече. И в двата случая ще постигнете каквото сте си наумили и ще имате повод да се гордеете със себе си.

Рак

Ще реализирате всичките си планове, ако действате спокойно, обмислено и самостоятелно. Комбинирайки и редувайки дейности от различен характер ще съумеете да съчетаете практическите занимания с творческите си хрумвания.

Лъв

Деловият подход и трезвата мисъл са гаранция, че ще реализирате замислите си по-добре, отколкото сте си представяли. Не е обаче във ваш интерес да коментирате постигнатите резултати. Колкото сте по-дискретни, толкова е по-малка вероятността да ви навредят.

Дева

Бъдете внимателни, ако се налага да обработвате и попълвате документи. Дребна грешка може да причини твърде сериозни неприятности. Разчитайте на интуицията си при уговаряне на дългосрочни сделки. Няма да ви подведе.

Везни

Почти всички решения, които се налага да взимате днес ще са сложни и няма да разполагате с достатъчно информация, за да си изградите точна представа за крайните резултати. Опитайте да удължите сроковете за предаване на окончателния отговор.

Скорпион

Разсеяни сте и склонни да се поддавате на неоснователни илюзии. Не идеализирайте партньорите си, ще ви подведат точно в момента, в който най-малко очаквате това да се случи.

Стрелец

Както творческият ви потенциал, така и тонусът ви са нестабилни. Във ваш интерес е да се занимавате с познати дейности, при които възможността за допускане на грешки е минимална. Минимизирайте разходите доколкото е възможно.

Козирог

С приятни новини ще започне денят. Юридически въпрос, който от доста време ви безпокои, най-после ще намери решението си и то ще е във ваша полза. Независимо от това, може да не се почувствате напълно удовлетворени. Не бъдете максималисти.

Водолей

Чувството ви за справедливост ще е особено изострено и може да ви подтикне към действия, които са в разрез с общоприетите правила. Избягвайте импулсивните решения, със сигурност ще съжалите за допуснатите нарушения.

Риби

Свежи творчески хрумвания ще ви подскажат нестандартни решения на стари проблеми. Фактът, че вече няма да мислите за тях ще ви окуражи и ще ви зареди с оптимистично настроение. Ако създадете някаква приятна изненада за близките си, те с удоволствие ще споделят ентусиазма ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари