IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 март

26 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Интересна покана за участие в развлекателно мероприятие ще получите днес. Ще предизвика лека обърканост и раздвоение. Няма да е учтиво да откажете, но и няма да сте сигурни, че ще се чувствате на правилното място, ако приемете. Оставете си резервен вариант. Приемете поканата, но с уговорката, че ще се отбиете за малко.

Телец

С текущата работа няма да имате абсолютно никакви проблеми, но личности, с които не сте особено близки като съседи или хора от друга фирма, но с които работите в една и съща сграда, може да ви създадат неприятности. Отклонете опитите да ви натоварват с чужди или нетипични отговорности.

Близнаци

Започнете деня с най-трудоемките си задачи. Тези, за които само като си помислите и ви се разваля настроението. Ще се справите именно с тях при това, ако не бързате.

Рак

Придържайте се към Вселенския закон за непоисканото добро. Не правете никакви услуги, ако не ви помолят. И не приемайте събитията такива, каквито ги преценявате на пръв поглед. Съвсем скоро ще установите, че онова, което ви е изглеждало неприятно, всъщност ви е от полза.

Лъв

Събитията ще са странни, но полезни и поучителни. Ще ви подскажат, че е дошъл моментът да направите важен избор, който твърде отдавна отлагате.

Дева

Действията на човек от най-близкото ви обкръжение ясно и недвусмислено ще покажат наличието на завист или опит да навреди на авторитета ви. Запазете спокойствие и не се разстройвайте. Съвсем скоро ще установите, че твърдението: „който зло мисли, зло намира“ е абсолютно основателно.

Везни

Почти всичко, с което се заемете днес, ще „удря на греда“. Променяйте една дейност с друга, но не се отказвайте от нито една окончателно. Събитията ще са динамични, нееднозначни и взаимносвързани. В момента, в който успеете да довършите една задача, ще разполагате с необходимите условия за стартиране на следващата.

Скорпион

Успехи, радост и удовлетворение ще получите само и единствено от работата си. Няма да регистрирате чутовни професионални постижения, но дори и малкото направено ще е много полезно.

Стрелец

Предстоят промени, но в началото на деня нищо няма да подсказва за появата им. Когато се случат, не бързайте да ги възхвалявате или отхвърляте. Осигурете си малко време за размисъл и анализ и си създайте стратегия.

Козирог

Съчетайте целите с ресурсите си. Ако са твърде амбициозни, а не сте оборудвани или пък не сте си осигурили съдействие, единственият резултат, който ще постигнете е разочарование от самите себе си.

Водолей

Не е изключено да получите малка печалба от моментна лотария или друг непредвиден минимален приход. Не се изкушавайте да го похарчите моментално за незначителни дреболии. Помислете как да създадете някакво развлечение, което би зарадвало и близките ви.

Риби

Не приемайте нищо казано днес за „чиста монета“. Преценявайте много внимателно мотивите на поведението на околните. Не е изключено да се опитат да ви въвлекат в интрига.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари