IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Важните дати през април и какво да очакват зодиите?

29 март 2021 17 30

Вижте астрологичната прогноза

Снимка: Istock

Април е период, в който трябва да обърнем внимание на себе си. Месецът ще разкрие много възможности за личностно израстване – както в творчески план, така и в кариерата.

Основната тайна на успеха сега не е да седите на едно място, а да бъдете по-взискателни и по-критични към себе си. В същото време е важно да не изпадате в крайности, обективно оценявайте собствените си успехи и постижения.

За мнозина ще бъде полезно да изберат определен човек за ориентир – духовен, морален, професионален. Наличието на ясен образ ще ви помогне да разберете по-добре целта си.

Важни дати

На 4 април Меркурий влиза в Овен

Тази астрологична позиция насърчава активното взаимодействие с хората. Не е задължително да бъде ефективно. Взаимното разбирателство с другите може да бъде силно изкривено поради факта, че прекомерната импулсивност ще попречи на хората да се слушат. През този период е важно всички да бъдат по-взискателни към себе си, но и да бъдат добронамерени към околните. Не е идеалното време за конфликти.

Венера влиза в Телец на 14 април

Романтиката ще излезе на преден план при всички, които имат връзка. Що се отнася до необвързаните, опитите за намиране на партньор ще са по-скоро неуспешни. Но могат да се окажат страна в любовен триъгълник, което не трябва да се приема като нещо положително. Ако се окажете в подобно положение е най-добре да го избегнете. Хладният ум през текущия месец е безусловна гаранция за вашия мир.

На 19 април ще има съвпад на Слънцето и Меркурий

Това е времето, когато можете да постигнете значителен успех с подкрепата на съмишленици. Чрез съвместни усилия хората ще могат да постигнат колосален успех. През този период всичко старо и лошо ще бъде победено и оставено в миналото.

На 23 април Марс навлиза в Рак

В хората се събужда желание да намерят отклик у тези, които са им интересни и съпричастни. Но не изпадайте в крайности и най-важното – не бъдете зависими от оценките на другите.

Овен

Вашите стремежи ще се провалят. Ако търсите собствения успех – снижете очакванията. С други думи, малките цели имат шанс да бъдат реализирани, за разлика от по-мащабните и значими. Обърнете внимание на този факт, за да не съжалявате по-късно и да се ядосвате, задавайки си въпроса защо не сте успели в някаква по-голяма цел. По-скоро през този месец започнете да планирате.

Телец

Отличен момент за физическо и интелектуално развитие. Ако има възможност да се запишете на курсове или програми – защо не? Няма никакво значение дали са онлайн, важното е да ви бъде интересно. Звездите приветстват подобна активност, а наученото през този период ще ви бъде много полезно в бъдеще.

Близнаци

Отговорите на актуални въпроси лежат в миналото. Ако в момента нещо не работи, тогава има грешка, която все още не сте успели да поправите. Бъдете внимателни към подобни нюанси и се опитайте да не оставяте зад себе си „опашка“ от недовършена работа. Можете да го направите, не се съмнявайте във възможностите си.

Рак

Хората около вас ще ви пречат да бъдете себе си. Очакванията им могат да ви повлияят. Могат да ви наложат някакъв модел на поведение, който няма да ви е съвсем приятен. Опитайте се да не правите никакви компромиси и не се отказвайте от нито един милиметър от вашата територия!

Лъв

През април ще настъпи важен етап от живота на Лъвовете. Сега можете да се отървете от някои обстоятелства, които до този момент са се отразили много неблагоприятно на живота ви. Какво ще бъде – тук всеки Лъв решава сам. За някои това е конкурент, за други може да е болест. Като цяло ще се справите с нещо, което досега ви е пречело да живеете щастливо.

Дева

За вас месецът ще бъде сравнително тихо време, благоприятен е за уединена и концентрирана дейност. В днешно време е полезно да медитирате, да разговаряте с приятели и дори просто да прекарвате повече време у дома. Възстановявайте се от натрупаното напрежение, ще ви е нужна сила в следващите месеци. Това е почивка, на която си струва да се насладите.

Везни

Време за благоприятни промени в живота ви. Някой ще има нов домашен любимец, някой ще роди дете, а някой просто ще си намери нов приятел. Като цяло, на всеки според неговите нужди и желания. Очакват ви изключително приятни преживявания.

Скорпион

У вас ще излезе на преден план силния ви състезателен дух. Вие ще искате да се изявите, готови сте и за войнственост, за да достигнете зададеното ниво. Това, разбира се, е добро по свой си начин, но има едно НО. Няма да можете да намерите врагове или поне конкуренти. Или вашата решителност ще ги изплаши, или просто няма хора в радиус от няколко километра, които биха имали вашите амбиции на победител. Няма да е изненадващо, ако в крайна сметка цялата енергия се насочи към решаване на ежедневни проблеми.

Стрелец

През април често ще бъдете сами. Случва се така, че срещите с приятели ще се провалят, те ще са заети с решението на техните въпроси. В тази връзка ще бъде полезно да се задълбочите в някои от вашите дейности. Сега е моментът да обърнете внимание и на своята професионална квалификация. Струва си да си вземете допълнителна работа у дома. Това ще даде добри плодове по-късно.

Козирог

Ще откриете, че във вас са се събудили стари чувства. Ще искате да посетите родните си места или да се видите с бивши партньори. Това желание ще бъде трудно преодолимо. Много по-лесно е да го приложите. Но заслужава ли си? Тук всеки трябва сам да отговори на този въпрос. Ако трябва да съдим обективно, по-добре е да намерите ново занимание, което да погълне свободното ви време.

Водолей

Във вашата среда ще се появят хора, които знаят как да ви угодят. От една страна, това е страхотно, но има и недостатъци. В крайна сметка те са, помислете, наясно с вашите слабости. Не се ли страхувате да станете жертва на изкусна манипулация? Помислете за това. Това, разбира се, не е присъда. Но предупреденият е предварително въоръжен. Не забравяйте, че наоколо има много недобросъвестни хора, които с готовност ще използват каквито и да било средства в преследване на целите си.

Риби

Ще откриете, че всичко в живота ви протича според сценария, който вече сте начертали. Някои текущи събития ще бъдат много подобни на това, което ви се е случвало преди. Удобно е да използвате това обстоятелство във ваша полза. Като познаете как ще вървят нещата по-нататък, можете да избегнете грешките. Тази препоръка е особено полезна за тези, които влизат в нова връзка и искат да избегнат онези неприятни моменти, случили се в предишните.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Motorol ( преди 3 години )
Motorol ( преди 3 години )
sam covek kvi konkoreniti kvi 5 lv kvi bolest abe te za papta ne pisat tolkova
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар