IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 март

29 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

На преден план ще излязат съвместните проекти. Ще разполагате с достатъчно убедителни фактори, за да прецените в кой от тях има потенциална перспектива и за кой не бива да се влагат повече ресурси. Във възможностите ви е да поставите нещата по местата им.

Телец

Навременна и важна информация в началото на деня ще ви подскаже какво трябва да промените, коригирате, допълните, за да стабилизирате позициите си и от кои свои замисли е за предпочитане да се откажете своевременно. Човек от близкото обкръжение ще ви разочарова с поведението си.

Близнаци

Обмисляйте внимателно и задълбочено всички постъпващи днес бизнес-предложения или оферти, отнасящи се до ключови, продължителни житейски теми. Създайте си система от критерии, към които да се придържате стриктно, за да елиминирате доколкото е възможно изненадите.

Рак

Въображението ви ще е необичайно силно. За работата ви ще е полезно, но в личните отношения може да навреди. Постарайте се да запазите реална преценка за хората, с които общувате и да не стигате до крайности, които биха ви вкарали в заблуда.

Лъв

Към сложните казуси подхождайте творчески, а към обичайните дейности – прецизно и прагматично. Направете предварителен план на задачите, запишете ги, за да не забравите или пропуснете нещо от разсеяност. Последствията може да не са фатални, но ще ви накарат да се чувствате виновни.

Дева

Проверявайте няколко пъти документите, които подписвате, деловите писма и изявленията, които подготвяте за публикуване в социалните мрежи. Абсурдна и едновременно с това комична грешка може да ви постави в нелепа ситуация и да се отрази неблагоприятно на бизнес отношенията.

Везни

Проявете наблюдателност, анализирайте самостоятелно фактите и събитията, на които присъствате. Не се доверявайте на чужди разкази по обсъжданите въпроси. Или ще са твърде деформирани, или ще се опитат да ви въвлекат в интрига.

Скорпион

Във ваш интерес е да работите самостоятелно. Податливи сте на чуждо мнение и може да ви подведат или да станете жертва на мошеници. Въздържайте се от контакти с непознати.

Стрелец

Интуицията ви е по-силна от логиката. Не подписвайте окончателно сделки, в чиито условия имате дори минимални съмнения. Съвсем скоро ще разберете, че някой умишлено укрива от вас част от информацията.

Козирог

Събитията ще са динамични, но за ваша радост, сте в състояние да разграничите чувствата от мислите си. Лесно ще се справите с текущите задачи. Затрудненията ще са свързани с проблеми на близките ви, в които не би трябвало да се намесвате, но дълбоко в себе си имате желание да помогнете.

Водолей

Поредица действия или половинчати изказвания на околните ще ви подскажат кой преди време е действал във ваша вреда. Овладейте първоначалното раздразнение и изчакайте. Ще изпитате истинско удовлетворение от факта, че въпросният човек ще попадне в собствения си капан.

Риби

Не надценявайте възможностите си. Обмисляйте ангажиментите, които поемате, давайки си сметка за неустойчивостта на ситуацията, в която се намирате в момента. Прекалено щедрите обещания неминуемо ще ви създадат проблеми след време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари