IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 март

30 март 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще получите удовлетворение от работа, в която сте вложили едновременно въображение и натрупан опит. Въздържайте се от употреба на непознати и екзотични хранителни продукти. Ако се налага да приемате някакви лекарства, спазвайте стриктно дозировката.

Телец

Спазвайте стриктно правилата за движение и не си организирайте ралита по шосетата, само за да покажете надмощие. В случай, че имате намерение да променяте козметиката, която ползвате, първоначално я изпробвайте с тестери. Не са изключени пристъпи на алергия.

Близнаци

Силно критичен разговор с близък приятел може малко да ви огорчи, но и ще ви отрезви. Ще ви подскаже, че някои ваши схващания са твърде илюзорни и е време да се освободите от тях. Дали ще го направите или не, зависи от готовността ви за промяна.

Рак

За помощ при уреждане на лични въпроси разчитайте само на приятели, доказали надеждността си с времето. Що се отнася до бизнеса, обърнете внимание на предложенията на новите ви партньори. Може би ще ускорят довършването на някои текущи проекти.

Лъв

Възможно е да финализирате сделка, свързана с имущество. Базирайте решението си не толкова на финансовия ефект, колкото на това да си спестите евентуални бъдещи сблъсъци с държавната администрация.

Дева

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да прекратите отношения, които отдавна са изгубили смисъла си. Не е изключено процесът да е свързан и с подялба на вещи, предмети, документи. Прословутата ви прагматичност ще се окаже изключително полезна.

Везни

Отделете време за дома, бита и семейството. Ако имате нужда от разнообразие, променете леко интериора, разместете мебелите, подобрете обстановката. Усещането за уют ще ви зареди с оптимизъм.

Скорпион

Много е вероятно да се наложи да търсите финансов заем. Ако използвате банкова институция, запознайте се подробно с условията. В случай, че разчитате на приятели, подгответе предварително уговорката си в писмен вид. Ще е полезно за запазване на доверието помежду ви.

Стрелец

Разговорите между хората от обичайното ви обкръжение на моменти ще са твърде остри и излъчващи раздразнение. Запазете спокойствие и не се намесвайте, ако не засягат пряко работата ви. Дистанцирайте се своевременно, за да избегнете възможността да ви въвлекат в разправии.

Козирог

Заниманията с практичен характер ще ви се получат по-добре от интелектуалните. Без проблеми ще се справите с поредица дребни ремонти, за които все не ви остава време. Ще зарадвате не само себе си, но и близките.

Водолей

Колега или стар приятел, с когото сте с голяма възрастова разлика може да изпрати романтични сигнали, да се опита да промени характера на отношенията ви. Обмисляйте реакциите си много внимателно с идеята не само да не прекратите връзката, но и да не стигнете до противопоставяне.

Риби

В непринуден разговор или умишлено ще ви съобщят тайна, която ще ви накара да се замислите. Първоначално може да ви е трудно да я осъзнаете, да разберете причинно-следствената връзка между фактите и събитията. Въздържайте се от резки промени на динамичния си стереотип.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари