IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 април

5 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи почти изцяло да промените програмата си, да замествате една дейност с друга. Комбинирайте, отчитайки реалните условия и не се изнервяйте излишно. Ако евентуално получите помощ, тя ще е оттам, откъдето най-малко очаквате.

Телец

Обмисляйте заниманията си бавно и задълбочено. Трезвата оценка ще ви спаси от грешки. Намалете инициативата до дейности, зависещи само от вас. Сериозните затруднения ще са в кръга на семейството.

Близнаци

Ще успеете да докажете на какво сте способни, но е много вероятно да се наложи временно да отстъпите от някои позиции. Не съжалявайте. По този начин ще погледнете фактите от по-различен ъгъл.

Рак

Не е изключено да получите финансови постъпления за свършена преди доста време работа или пък заради неправилно удържани такси, глоби. Употребете ги само за неотложни нужди или за важна покупка, която при всички случаи влиза в плановете ви.

Лъв

Дребни домашни занимания, които от известно време отлагате изведнъж ще придобият важност. Обстоятелствата ще ви принудят да ги довършите и ще се справите по-ефективно, ако започнете с най-трудните. Опитайте се да привлечете и близките си към изпълнението.

Дева

Разпределете времето си между текущите задължения, социалните контакти и творческите дейности. Заниманията ви ще са разнообразни, но пък интересни, така че даже да усетите пристъпи на умора, ще е чак в късния следобед.

Везни

Не прекалявайте с доверието към новите си познати или делови партньори. Сближаването с тях може да причини някакви материални загуби или допълнителни финансови разходи. Отклонете молбите на далечни роднини да участвате в разрешаването на техен спор.

Скорпион

Началото на деня ще е неприятно, в известен смисъл стресиращо и ще се отрази зле на настроението ви. Ако имате възможност за избор, то ориентирайте се към работа, която не изисква прекомерна концентрация и интензивни контакти.

Стрелец

Съсед или познат, с когото не сте особено близки, ще провокира с поведението си разправия или пък ще ви атакува с остри реплики без основателна причина. Мислете бързо, дистанцирайте се своевременно и отстоявайте позициите си убедително, но без да се стига до открита враждебност.

Козирог

Дребни технически пречки ще спират или бавят работата ви, но няма да е възможно да ги избегнете. Дефинирайте си реални цели и не се опитвайте да ги постигнете с един замах. Част от експериментите, които пробвате, може да не се получат, но няма смисъл да го преживявате драматично.

Водолей

Създайте си график за деня и си имайте едно наум, че със сигурност ще се налага да се отклонявате от него. За сложните занимания разчитайте на опита си. За обичайните на моменти ще ви е нужно въображение, но вие от него разполагате с достатъчно.

Риби

Спазвайте правилата за безопасност при работа, съществуват предпоставки за травми. Неприятните преживявания, доколкото ги има, ще са свързани с любовните отношения. Във възможностите ви е да „подредите пъзела“ по своя воля.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари