IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 април

6 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Колкото по-нестандартни са днешните ви идеи, толкова повече хора ще привлечете за сътрудничество. Убедителни сте и е уместно да потърсите одобрение за предложения, които към момента са ви били отказани.

Телец

Съобщения от партньорите ви или институции ще ви принудят да се занимаете отново с условията на текущите си договори. Ще е трудно да намерите общ език със събеседниците си и да стигнете до окончателни уговорки, така че заредете се с търпение.

Близнаци

Ще сте доста по-заети от обикновено, но лошото е, че работата, с която ще се наложи да се занимавате ще е отегчителна и скучна. Единствената утешителна мисъл е, че колкото по-бързо я свършите, толкова по-бързо ще се заемете с нещо, което ви радва и ви доставя удоволствие.

Рак

Събитията и у дома, и на работното място ще са динамични и в голяма част от случаите, нелогични. Ще се справите много по-лесно, ако не влагате излишни емоции. Разумният подход е за предпочитане, когато обстановката е трудна за ориентиране.

Лъв

Обстоятелствата ще са подходящи за дейности, изискващи въображение. Не е изключено да получите интересни предложения за нова работа. Ако наистина имате намерение да променяте занятието си, проучете ги внимателно.

Дева

Почти през целия ден някой ще се опитва да ви занимава с проблемите си и да ви отклонява от основните цели. Преценете доколко е важно да се отзовете, доколко вреди на работата ви и дали няма възможност да възложите част от текущите си задължения на някой друг, за да отделите време и за непредвидените.

Везни

Преди обед ще сте доста разсеяни и неуверени. Избягвайте дейностите, изискващи концентрация. Може да допуснете грешки. Едва ли ще са фатални, но чувството за вина ще ви развали настроението.

Скорпион

В процеса на работа може да установите, че нещо липсва, че сте загубили или забравили важен предмет, документ. Не се паникьосвайте. Запазете спокойствие и се опитайте да мислите логично. Най-вероятно сте поставили въпросното „нещо“ не където му е мястото и ви е трудно да си спомните собствените си действия.

Стрелец

Съчетанието между трудолюбие и упоритост ще ви „отвори“ много врати днес. Почти сигурно е, че ще стабилизирате финансовото си състояние. Ако усетите дори минимални признаци на изтощение, отделете време вечерта и се погрижете за здравето си.

Козирог

Най-трудният избор днес ще е между „искам“ и „трябва“. А най-обективният критерий за избор е финансовият резултат. Придържайте се към задълженията си, със сигурност ще имате възможност да си организирате и някакво развлечение.

Водолей

Недоразуменията ще са с любимия човек и може да предизвикат размяна на много остри реплики. Опитайте се да прецените реално собствената си позиция и цел преди да наговорите неща, за които да съжалявате или да прибегнете до кардинални действия с неприятни последствия.

Риби

Силите ви са достатъчни, въображението ви е силно, но уменията за организация почти липсват. Във ваш интерес е да набележите най-важните задачи в писмен вид. Никой няма да ви се разсърди, ако пропуснете нещо, но самите вие няма да сте доволни от себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари