IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 април

9 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обстановката ще е по-напрегната, отколкото предполагате. Околните ще ви провокират с поведението си към прояви на агресия. Независимо от това, подхождайте разумно и не ги настройвайте срещу себе си. Ако имате нужда от помощ, помолете. Със сигурност ще получите съдействие.

Телец

Един от начините за подобряване на настроението е да се заемете с някаква творческа дейност. Дали ще е ръкоделие или приготвяне на храна – няма значение. Важното е да получите видим резултат. А допълнителният ефект ще е, че ако сте в конфликт с близките у дома, виждайки творението ви, те ще забравят за разправията.

Близнаци

Ако искате денят ви да е спокоен, избягвайте споровете по какъвто и да било повод. Дори невинна шега би могла да предизвика искри. Постарайте се да общувате само с хора, които ви възприемат такива, каквито сте и нямат намерение да ви променят характера.

Рак

Старите приятели ще ви потърсят с интересно предложение, разкриващо нови перспективи. Ако им имате доверие и не се съмнявате в коректността им, не се колебайте прекалено дълго. Явно е дошъл моментът, в който трябва да „хванете бика за рогата“.

Лъв

Деловите разговори ще са леки и приятни, за разлика от личните. Въздържайте се от постъпки, с които след време не бихте се чувствали особено горди. Опитайте се да избегнете въпроси на любимия човек, за които сте сигурни, че ще влошат отношенията ви.

Дева

Подредете програмата си така, че да изолирате максимално контактите с хора, които са ви неприятни и да си организирате някакво пътуване, макар и на близко разстояние. Имате нужда от разнообразие и от вас зависи да си го създадете. В никакъв случай не сте длъжни непрекъснато да се отзовавате на призиви за помощ, които унищожават личното ви време.

Везни

Няма професионална задача, с която не бихте могли да се справите днес, стига да влеете силите си в тези на колектива. Що се отнася до индивидуалните занимания, с тях може и да се затрудните и е излишно да сте настоятелни. Откажете се от всичко, което може да бъде отложено.

Скорпион

Не прекалявайте с амбициите. Колкото по-достижими са целите ви, с толкова повече методи за постигането им ще можете да експериментирате. Дори да не постигнете всичко набелязано, ще сте натрупали допълнителен опит.

Стрелец

Може да останете с впечатлението, че днес всички са се коалирали с намерението да ви пилят нервичките. Ще си помогнете много, ако реагирате с чувство за хумор. Погледнете ситуацията от различна гледна точка. Ако не демонстрирате раздразнение, ще се ядосат онези, които целят да ви досаждат.

Козирог

Не обещавайте нищо, с което сте сигурни, че няма да се справите, само защото този, който изисква от вас е прекалено настоятелен. Преди да се заемете с каквото и да било, мислете за последствията в две посоки: как ще се отрази на здравето ви и на финансите.

Водолей

Не обсъждайте с никого въпроси, които засягат лично вас или членове на семейството ви. Дори събеседници, на които принципно имате доверие, могат да ви подведат. В състояние сте да се справите самостоятелно с всеки личен проблем и е във ваш интерес да го направите.

Риби

За всяка нова и непозната задача, с която имате намерение да се справите, ще ви е нужна допълнителна информация. Използвайте само доказали надеждността си източници и сравнявайте данните им. Ако се подведете и допуснете грешки, ще е трудно да отстраните последствията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари