IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп – какво да очаквате?

12 април 2021 17 30

Астрологична прогноза за периода 12 – 18 април

IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 12 – 18 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Началото на седмицата няма да е особено окуражаващо, но за щастие, след сряда ще успеете да възстановите обичайния си ритъм и да се придържате към предпочитания график. Причина за неприятности може да бъде собственият ви мързел, така че не пренебрегвайте задълженията си и не отлагайте текущите ангажименти за „по-късно“, ако сте в състояние да ги изпълните веднага. При оптимална организация на работата и времето силите ще ви стигнат за всичко, ще запазите стабилни приходите и статута си.

Телец

Събитията ще са динамични, често непредвидими и няма да разполагате с много време за почивка и размисъл. Приоритетната ви задача ще е да съхраните постигнатото, а не да реализирате някакъв забележим напредък. Не е препоръчително да стартирате нови проекти. Направете го, само ако обстоятелствата ви принуждават и отлагането би ви навредило. Проблемите няма да ви затруднят особено, но и влиянието ви ще е по-слабо от обикновено.

Близнаци

Придържайте се към обичайните си занимания, предпочитания и програма. Условията няма да са подходящи за смели и решителни действия, но ще са напълно подходящи за анализиране на постигнатото и трасиране пътя на следващите ви замисли. В сложни ситуации без никакво съмнение можете да следвате интуицията си. Ще ви подскаже как да реагирате, за да не си създадете неприятности и да не се лишите от удобствата, с които сте свикнали. Ще съумеете да докажете и скритите си таланти.

Рак

През първите няколко дни на седмицата събитията ще се развиват бавно, мудно, без всякаква логика. Във ваш интерес е да насрочите важните делови срещи през втората половина. И не търсете причините за случките, на които волно или неволно сте свидетели. Приемете ги такива, каквито са без излишни анализи и размишления и продължавайте напред. Не пропускайте заниманията със спорт. Организирайте си някакво кратко пътешествие с близките в почивните дни и не лишавайте от внимание любимия човек.

Лъв

Би било добре да не правите излишни покупки през тази седмица. Ако непременно желаете да обновите интериора у дома или визията си, разместете мебелите, комбинирайте дрехите си по начин, който не сте прилагали до момента, но се въздържайте от разходи. Почти непрекъснато ще сте в центъра на събитията. Присъствието ви не само ще се забелязва, а и ще привличате привърженици. Не отказвайте помощ, ако ви помолят. Колкото сте по-отзивчиви, толкова по-лесно ще стигнете до резултатите, към които се стремите. Не е сигурно, че ще получите допълнителни приходи, но ако запазите финансовото си състояние без промяна, приемете го за постижение.

Дева

Началото и краят на седмицата ще са сравнително спокойни периоди. С непредвидени затруднения може да се наложи да се справяте в средата. Най-вероятно обстоятелствата ще ви принудят да направите някои корекции на плановете, че и на отношенията си. Ще се улесните, ако действате с типичната си съобразителност, предпазливост и внимание. Не бързайте с окончателните заключения върху преживелиците си. След време ще установите, че всичко, което сте възприемали като проблем, всъщност много добре ви устройва. Подбирайте контактите си така, че да съхраните доброто настроение възможно най-дълго.

Везни

Ще сте доста по-чувствителни през тази седмица, но имайте предвид, че това е „нож с две остриета“. Без никакво съмнение ще усещате кой е искрен и кой се опитва да ви заблуди, но от друга страна без усилия ще усещате и проблемите на събеседниците си. Опитайте се да не ги приемате лично и да не ги преживявате като свои, за да не натоварвате психиката си. Що се отнася до личните отношения, ако се случат някакви недоразумения, проблемът няма да е във вас, а в отсрещната страна. Умението ви да отделите важното от незначителното ще ви позволи да довършвате в срок всичко започнато.

Скорпион

Опитайте се да проявите последователност и постоянство, с каквото и да се заемете през следващите дни. Не рискувайте и не се включвайте в никакви авантюри. Ако не проявите здрав разум и не се придържате към тези правила, най-вероятно ще преживеете събития, от които няма да сте очаровани. По друг начин казано, ще се наложи да се справяте с проблеми, които към момента са ви непознати. Отнасяйте се съпричастно към тревогите на близките си. На вас те може да ви изглеждат несериозни, но за тях са си съществени и помощта ви ще е от значение.

Стрелец

Динамична и наситена със събития седмица предстои. Опитайте се да сте внимателни, наблюдателни и предпазливи и то най-вече спрямо хората, с които се налага да общувате. Поведението им ще е заблуждаващо. Онези, които се държат най-любезно, усмихват ви се и уж предлагат помощ, най-вероятно ще се опитат да ви манипулират. Другите пък, които ви изглеждат намусени, начумерени и затворени в себе си, ще са готови да ви помогнат дори без да ги молите за това. Най-лесно ще постигнете целите си, ако действате самостоятелно и показвате (дори и привидно) с поведението си, че сте сигурни в себе си. Затрудненията, доколкото ги има, ще са временни и напълно във възможностите ви да се справите.

Козирог

Още от първия ден ще се наложи да се задействате на бързи обороти. Умората в следващите дни ще ви принуди да намалите темпото, но ако го направите постепенно и разумно няма да изостанете с работата си. Опитате ли се да запазите първоначалната скорост за целия период е почти сигурно, че няма да успеете. На всичкото отгоре ще станете раздразнителни, което пък е предпоставка за разправии в семейството и остри критики от страна на близките ви. Всъщност, обърнете внимание на мнението им. То ще ви подскаже, че може би е време и е във ваша полза да промените някои черти от характера си. Много е вероятно в почивните дни да попаднете на вещи, които мислите, че сте загубили.

Водолей

Най-сериозни неприятности през тази седмица ще ви създадат хора, които възприемат мнението си за единствено правилно и дали от инат, дали от прекалено самочувствие, но никога не отстъпват. Сблъсъците с тях ще са почти ежедневни и пряката им намеса прекалено често ще вреди или ще затруднява работата ви. Ако има възможност да подбирате и подреждате контактите си, то направете го предварително. Пестете си силите и нервите и се въздържайте от постъпки, които трайно биха навредили на репутацията и доброто ви име. Приятните мигове ще са свързани с личните отношения. Що се отнася до финансите, придържайте се само към едно правило: никакви рискове и никакви допълнителни покупки.

Риби

Идеален период за окончателно оформяне на „висящи“ делови сделки, издирване и създаване на контакти с нови партньори, презентация на личните ви умения и постижения. Възползвайте се максимално от ресурсите на интернет за издирване на стоки или информация, които са ви необходими и обратно – за да представите своите продукти в по-широк мащаб. Договорите, сключени през тази седмица ще се окажат трайни и по-изгодни, отколкото сте предполагали. Личните отношения ще са спокойни, а грижата на близките за вас – впечатляваща. За уреждане на финансови въпроси и такива, свързани с движимо и недвижимо имущество са подходящи последните работни дни. Увлечени в работа не забравяйте спортните занимания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари