IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 април

13 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Проблеми, свързани с близък или роднина може да предизвикат досаден скандал. Помислете за последствията преди да предприемете каквото и да било. Малко съобразителност и дипломация няма да са излишни.

Телец

Отстоявайте принципите си твърдо, но без излишна агресия или раздразнителност. Резултатите зависят от умението ви да се аргументирате и да излагате мислите си ясно и последователно.

Близнаци

Наблюдавайте пасивно събитията и не се опитвайте да реализирате замислите си на всяка цена. Ако имате възможност, посветете се на любимите си занимания и на любимите хора. Неприятна случка може да ви развали настроението след обед.

Рак

Не се настройвайте за велики постижения, защото ще се сблъскате с непредвидени проблеми. Нямате нужда от помощ, а само от разумна инициатива и добра организация.

Лъв

Намалете темпото, оглеждайте се и бъдете предпазливи. Не е изключено да присъствате на някакъв инцидент, да ви въвлекат в неприятно премеждие или да ви съобщят лоши новини, свързани със здравето на близък или приятел.

Дева

Използвайте въображението си и ще се радвате на прекрасни резултати. Действайте самостоятелно. Вечерта може да се появи леко неразположение или главоболие. Имате нужда от почивка, а не от лекарства.

Везни

Ден, наситен с много романтика. Очакват ви вълнуващи срещи и преживявания, но е по-добре да не се хвърляте презглава в любовни авантюри. Най-вероятно ще причинят огорчения и разочарования.

Скорпион

Не се изнервяйте от дреболии, избягвайте излишните контакти и не взимайте никакви решения, свързани с финанси. Може да предизвикат сериозни загуби. След обед не е изключено да се почувствате отпаднали, изтощени или пък да усетите друг вид неразположение. Осигурявайте си почивка и престой на чист въздух през равномерни интервали.

Стрелец

Заемете пасивна, наблюдателна позиция. Изчаквайте търпеливо реакциите на околните, особено ако работата ви зависи от тях. Внимавайте какво приказвате и ще си спестите куп неприятности.

Козирог

Не се отчайвайте, ако събитията не се развиват според очакванията ви. Обмисляйте постъпките си и не разчитайте на помощ. Добрите резултати зависят от способността ви да мислите и да анализирате фактите без излишни емоции.

Водолей

Финансовото ви състояние е нестабилно. Не се включвайте в колективни проекти, не се вслушвайте в чуждо мнение и не подписвайте търговски договори. Възможни са неочаквани и неприятни промени на работното място.

Риби

Не надценявайте възможностите си и не се конфронтирайте с хората, които обичате. Денят е критичен. Може да се травмирате или да се заразите с вирусна инфекция и ако се случи, възстановяването ще е продължително.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари