IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 април

14 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не тръгвайте на път, особено на далечно разстояние, ако нищо не ви принуждава да го направите. Тонусът ви ще е леко нестабилен. Въздържайте се от рискови дейности и съхранявайте старателно вещите и документите си.

Телец

Венера, управителката ви, навлиза днес във вашия знак. Настроението ви ще е бодро през целия ден. Ще съумеете да се справите със задачите, които предишните дни са ви затруднили, а полученият резултат ще се отрази положително на вдъхновението ви.

Близнаци

Ако още в началото на деня се случат събития с негативно отражение върху настроението ви, приемете ги с чувство за хумор. Опитайте се да насочите мислите си към приятни теми. Успеете ли да го направите, нищо няма да възпрепятства последващия ви напредък.

Рак

Ще настъпи внезапна промяна в професионалните ви занимания. Ще ви е нужна помощ, стегната организация и бърза реакция. Не успеете ли да съчетаете и трите фактора е възможно да претърпите материални загуби.

Лъв

Ще се наложи да използвате целия си чар и обаяние, за да защитите интересите си. На моменти ситуацията, в която се намирате ще е сложна. Спънките ще са свързани предимно с държавните институции. Обмисляйте тактиката си самостоятелно и без да споделяте намеренията си.

Дева

Началото на деня може да е белязано с тревоги. Да назрее конфликт между вас и по-възрастни роднини. В следобеда обаче ситуацията коренно ще се промени. Събитията ще са радостни и ще имате достатъчно поводи за усмивки.

Везни

Ще се почувствате с пъти по-доволни от себе си, ако успеете да излезете от обичайните си стереотипи. Ще е свързано с известен риск или поне неудобство, но ако проявите смелост, резултатите ще са окуражителни.

Скорпион

Спокоен ден. Интуицията ви е силна, излъчването – също. Ще успеете буквално да „заобиколите“ евентуалните неприятности, благодарение на прозорливостта си и на това, че в дъното им ще стоят хора, от които ще успеете да се дистанцирате своевременно.

Стрелец

Влиятелна личност ще даде висока оценка на работата и постиженията ви до момента. Изказванията във ваша полза ще се отразят положително на репутацията ви. Приемете с благодарност и не се възгордявайте. В късния следобед са възможни проблеми от семеен характер.

Козирог

Не е изключено да ви поканят за участие в някаква благотворителна акция. Проверете внимателно всички детайли за организаторите и преценете дали си заслужава да инвестирате сили и време. Може да се окаже поредната излишна измислица.

Водолей

Най-вредно за всичко, с което имате намерение да се заемете ще е бързането. Каквото и да ви убеждават, повтаряйте си, че нищо не е спешно и че задължително трябва да обмисляте резултатите от действията си. Направите ли го, ще си спестите доста неприятности.

Риби

Решенията ви ще са с продължителен ефект. Дали ще направите някаква скъпа покупка, дали ще решите да обвържете живота си с някого или пък да смените работното място е без значение. Важното е да сте сигурни, че точно от това имате нужда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари