IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 април

16 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева

Овен

Никакви специални и запомнящи се събития не се очаква да се случат днес, но пък и няма да имате каквито и да било неприятности. Намалете темпото, разпределяйте времето и заниманията си самостоятелно и се наслаждавайте на спокойствието, което цари около вас.

Телец

Нищо не би могло да спре творческия ви порив днес. Каквото решите, това и ще направите. Най-важното от всичко ще е да не се престаравате и от прекален ентусиазъм да не навредите на здравето си.

Близнаци

Вдъхновението ви ще е по-осезаемо от обикновено и ще сте доста склонни да разпилявате силите си в почти противоположни посоки. Единственият факт, който би могъл да ви изнерви е, че ще ви е нужно съдействие, а на хората от обичайното ви ежедневие ще им се иска повече да мързелуват, отколкото да ви помагат.

Рак

Ще постигнете целите си при две условия. Да не са твърде амбициозни и да не се отказвате още при първото появило се по пътя ви затруднение. Със сигурност ще се поуморите, но в крайна сметка ще установите, че усилията ви не са били напразни.

Лъв

Ще си помогнете много, ако каквото и да се случи, овладеете първоначалния си импулс. Придържайте се към полезното правило и бройте до десет, преди да реагирате. Ще установите, че всичко, което сте възприели като потенциален проблем, всъщност ви е от полза.

Дева

Ще се убедите, че дребните радости могат да са много по-вълнуващи от големи събития, за които се подготвяте с дни. Като цяло денят ще е спокоен. Само жестове на приятели, показващи добрите им чувства към вас ще нарушават монотонния ритъм и то за да ви накарат да се усмихнете.

Везни

Не е изключено някой, на когото сте направили забележка или сте критикували за некачествена работа преди време, да намери начин да „ви го върне“. Бъдете нащрек. Може да ви откаже помощ или да манипулира резултатите от работата ви. В състояние сте да го предотвратите.

Скорпион

Няма да имате затруднения при уреждане на материални и финансови въпроси. Личните отношения обаче може да са леко напрегнати. Ще си спестите неприятни спорове и противоречия, ако не приемате за единствено верни собствените си истини.

Стрелец

Психическото и физическото ви състояние са в хармония, което е прекрасна предпоставка за уреждане на личните отношения. Анализирайте още веднъж причините за съществуващите противоречия. Със сигурност ще успеете да прекратите част от тях.

Козирог

Поведението на част от събеседниците ви ще е неприемливо и може да ви ядоса или огорчи. Не приемайте казаното и чутото прекалено лично и прекалено надълбоко. Повечето думи ще са изречени в състояние на афект и със сигурност скоро след това ще ви се извинят.

Водолей

С каквото и да се заемете ще се получи така, както сте си го намислили. За по-сложните дейности ще получите и помощ. Ще получите и окуражаващи комплименти. Не забравяйте да поблагодарите на съучастниците си.

Риби

Ще се наложи да направите някои компромиси, за да реализирате замислите си. Няма да са компромиси с принципите ви, но може би с постигнати преди време споразумения. Не съжалявайте, „цената“ която ще платите няма да е твърде висока.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари