IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 април

19 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Емоциите ще са доста и разнообразни, за щастие, преобладаващо положителни. Единственият отрицателен ефект може да е, че улисани в смях и забавления може да станете по-невнимателни и разсеяни. Все пак, бъдете предпазливи, съществуват предпоставки за травма.

Телец

Меркурий ще навлезе във вашия знак днес. Ще сте доста по-убедителни и въздействащи. Заемете се преимуществено с уговаряне условията на сделки, които към момента са „замразени“ по някакви причини. Със сигурност ще реализирате напредък, колкото и да е малък.

Близнаци

Интересни факти, новини и информация ще научите днес. Част от тях може да са си най-обикновени клюки, но друга част ще са от съществено значение и ще ви накарат да се замислите и да „прекроите“ бъдещите си планове така, че да повишите приходите си.

Рак

Проект, върху който сте работили преди доста време ще получи популярност и много висока оценка. Няма да се отрази на приходите ви, но ще е морално удовлетворение за положените усилия. Ако участвате в някакви публични събития, спазвайте стриктно противоепидемичните мерки, имунната ви система е леко нестабилна.

Лъв

Натрупаният към момента опит ще ви е изключително полезен. Въздържайте се от каквито и да било експерименти и използвайте само доказали ефективността си методи в текущата работа. Отзовете се, ако колегите ви помолят за съдействие.

Дева

Разговор от личен характер, който от доста време се опитвате да избегнете, в крайна сметка ще се състои. По-добре го проведете, колкото и да ви е неприятно. Ще чуете истини, които може и да са неприятни, но ще ви помогнат да преодолеете куп неоснователни съмнения.

Везни

След разговор с приятел ще ви хрумнат свежи идеи, чиято реализация може да се окаже допълнителен източник на доход. Ориентирайте се към творчески дейности, които ще ви позволят да разгърнете интелектуалните си способности, а не към такива, които биха изисквали прекалено много усилия и биха ви вкарали в стресова ситуация.

Скорпион

Изненадващи срещи и съобщения ще въздействат върху настроението, което ще се променя диаметрално противоположно, при това повече от веднъж. Каквото и да се случи, подхождайте към професионалните си задължения прагматично, за да си спестите несправедливи критики и забележки.

Стрелец

Домашните грижи и задължения ще са приоритетни за вниманието ви днес. Мислете бързо и подредете програмата си така, че да съчетаете личните с публичните си задължения. Затрудненията, на които се натъквате, ще са преодолими.

Козирог

В началото на деня може да се наложи да се „преборите“ с някаква дребна авария или друга неприятност у дома. В първия момент най-вероятно ще се ядосате, но помислете има ли смисъл. Така и така няма как да избегнете разправията, по-добре се мобилизирайте, оправете каквото се налага, а след това може и да се позабавлявате.

Водолей

Тонусът ви е леко нестабилен. Ориентирайте се към дейности, които не изискват повече усилия, отколкото влагате обикновено. Избягвайте контактите с мрънкащи и мрачни хора.

Риби

По-лесно ще се справите с дейностите, които извършвате самостоятелно. Поведението на околните на моменти ще е объркващо. Онези, които обикновено се държат враждебно ще са прекалено мили и обратно. Не приемайте случващото се за безусловна истина, ще ви заблуди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари