IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 април

21 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с общия градус на настроението, което ще ви подскаже докъде трябва да ограничите нивото на активност. Посветете част от деня на интелектуалните си предпочитания. Ще ви се отрази тонизиращо.

Телец

Нещата ще ви се случват „като по поръчка“, което е достатъчно основание за добро самочувствие. Запазете все пак усещането си за реалност и не се възгордявайте. След обед са възможни неприятни разговори с роднини.

Близнаци

Грижите ви днес няма да са малко, но ще са приятни. Ще са свързани с децата или организация на някакъв празник, пътуване. Обстоятелствата ще са благоприятни и ще ви позволят да комбинирате успешно личните с професионалните задължения.

Рак

Чувствата ще са по-силни от разума, а вие ще сте по-съпричастни от всякога. Не отказвайте на близките си, ако се нуждаят от помощ, но не участвайте в масови мероприятия, където може да станете жертва на посегателство.

Лъв

Прекалено сте романтични и не е изключено да възприемете изпратените към вас сигнали погрешно. Не си представяйте, че всяка отправена усмивка е покана за среща, за да не попаднете в неудобната ситуация, в която се налага да се извинявате за недоразумения.

Дева

Ситуацията на работното място ще ви провокира към активни действия, което е добре, защото ще се справите с работата по-бързо от обикновено. У дома обаче се постарайте да запазите спокойствие, каквото и да се случва. Ако се опитвате непрекъснато да „пришпорвате“ близките си, със сигурност ще изразят недоволството си.

Везни

Заниманията ви ще са странни и изпълнени с доста неясноти. За ваш късмет, околните с радост ще предложат помощ, но е много вероятно в процеса на работа да допуснат и грешки. Направете си услуга и не ги критикувайте, ако искате да си запазите подкрепата им.

Скорпион

Непредвидени ангажименти ще ви принудят да действате с по-интензивно темпо. Бавно, но осезателно настъпващата умора може да ви направи раздразнителни. Въздържайте се от излишни контакти и ще запазите безконфликтни отношенията си с околните.

Стрелец

Излъчването ви е осезателно и ще успеете да прокарате идеи, които към момента са били посрещани със скептицизъм. Неприятностите буквално ще ви „заобикалят“. Съсредоточете се върху отложените занимания.

Козирог

Непредвидено пътуване ще ви извади от обичайния ритъм. Не всичко ще върви гладко, но ако не разчитате на чужда намеса, ще се справите. Подреждайте и съхранявайте надлежно документите си.

Водолей

Преживяванията ще са разнопосочни и противоречиви. Няма да се отразят негативно върху душевното ви равновесие, ако ги приемате с чувство за хумор. Игнорирайте своевременно всеки опит за намеса в личните ви решения.

Риби

Началото на деня ще е съпроводено с приятни на пръв поглед новини. Подхождайте с умерен оптимизъм, особено ако става дума за събития, засягащи личния ви живот. Не е желателно да се хвърляте в любовни авантюри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари