IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Какъв е уникалният ви подарък от съдбата?

22 април 2021 17 30

Всеки знак може да се похвали с уникален дар, който му помага през целия му живот

Istock

Независимо дали сте Овен, Близнаци или Рак, всеки представител на зодиака може да се похвали с уникален дар, който му помага през целия му живот.
В известен смисъл това е благословия, но и проклятие. Човек трябва не само да „прегърне“ този свой подарък, но също така да се научи как да еволюира с него, защото иначе той може да се превърне в негов капан. Този уникален подарък на съдбата ще ви даде ценни житейски уроци. А ето и кой е той, базирано на вашата зодия:

1. Овен: Сляпата вяра

Представителите на тази зодия са задвижвани от своя ентусиазъм и от „сляпата“ си вяра. Техният вътрешен глас непрекъснато им казва, че всичко ще се оправи. Това не е оптимизъм. Това е вяра. Това е един вид крайно или по-скоро абсолютно доверие в Бог (или в съдбата), че той ще им покаже верния път. Овенът може и да не вижда веднага плодовете на това, което е засял, но мотивираната му същност няма да му позволи да спре да превръща почвата в зелена, ароматна градина през целия му живот.

2. Телец: Силата на волята

Без значение какви са ситуациите в живота му или кои са противниците му, ако един Телец наистина иска нещо, той ще намери начин да го постигне. Той винаги се опитва да научи нещо повече, да се развива. Невероятната сила на хората, родени под този знак, идва отвътре, от сърцата им и това е нещо, което те трябва да приемат и да заобичат в себе си. Телците са благословени с невъобразима сила на волята и характера, които ги подтикват никога да не се отказват от постигането на целите и мечтите им.

3. Близнаци: Комуникацията

Хората от третия зодиакален знак са благословени с умението да общуват и комуникират перфектно. Тази тяхна удивителна способност им дава възможност да събират и прецизират всяка една информация и да я използват по най-полезния за тях начин. Те също така имат невероятното умение с лекота да се присъединяват към всяка една социална група, да обменят ценна информация и да се сближават с интересни хора. Това е огромното им предимство в живота, което никак не е за подценяване!

4. Рак: Лоялност

Родените под знака на Рака са изключително лоялни и уважителни към своите приятели и към членове на семейството. Също така те са много любвеобилни и грижовни към хората, на които държат. Типичният Рак се опитва максимално да помогне на близките си хора, давайки всичко от себе си. На пръв поглед изглежда, че тази лоялност може да му изиграе лоша шега и той да бъде предаден или наранен, но истината е, че съдбата винаги го възнаграждава за това, че живее достойно и показва уважение към другите.

5. Лъв: Достойнство

Могъщият звяр от зодия Лъв е известен с това, че е горделив и егоцентричен. На пръв поглед това може да изглеждат негативни характеристики, но в неговия случай са благословия. Няма неетична преценка или злобна дума по негов адрес, която лесно да може да проникне през дебелата му кожа. Лъвът си знае цената и ... царския произход. Неговата гордост и голямо его са му вродени, а не са придобити заради пари, слава, красота и/или успехи. Именно затова те по-често са израз на достойнство, мъдрост, класа и доброта.

6. Дева: Огромна адаптивност

Нали знаете мита за древногръцката красавица Персефона – красивата съпруга на бога на подземното царство Хадес. Тя живеела шест месеца в подземния свят при мъжа си, половин година – на земята при майка си Деметра. Е, този мит сякаш описва адаптивността на представителите на зодия Дева. Те могат да оцелеят дори в подземния свят и пак да намерят начин да живеят царски. Разбира се, на Девите не им е лесно, но винаги се справят! Освен това те винаги помнят кои са и откъде са тръгнали и затова никога не губят представа за целите си.

7. Везни: Чувство за справедливост

Всички, които са родени под влиянието на Везни, имат инстинктивна склонност да преценяват справедливо всичко около себе си. Те са много стриктни в това винаги да отсъждат правилно, чувайки всички гледни точки. Тази тяхна невероятна способност им дава всичко необходимо, за да постигнат крайния успех в попрището, в което се развиват. Те просто разбират начините, по които светът и човешката природа функционират и всички хора ги уважават и ценят заради това.

8. Скорпион: Страст

Този знак е благословен с удивителната сила и инстинкт да „ловува“ и да преследва всичко, което иска в живота. Вярно е, че Скорпионът понякога е склонен на самоунищожение в името на своята страст, но пък именно тази страст го отличава от масата. Този вътрешен инстинкт го води през живота и в повечето случаи му помага, и по-скоро го предпазва от недоброжелателите. Няма индивид, от която и да е друга зодия, който да може лесно да изманипулира, да подведе или да се възползва по някакъв начин от Скорпиона, по-вероятно е да стане точно обратното.

9. Стрелец: Късмет

Смята се, че представителите на този знак са благословени с истински късмет и добра съдба. Те почти винаги получават в живота това, от което се нуждаят. Факт е, че Стрелецът е роден под щастлива звезда, а в случая това е планетата Юпитер. Тя бди над него по време на целия му житейски път. Ще изброим само част от нещата, които планетата управител на тази зодия символизира, а именно – просперитет, изобилие, щастие, късмет, възможности, оптимизъм... все думи, които описват силна положителна вибрация.

10. Козирог: Визия за успех

Трябва да работим и да даваме всичко от себе си, за да успеем – поне така вижда нещата Козирогът. Той вярва, че истинският успех идва от упорития, усърден труд. Хубавото е, че все пак мъдрият Козирог разбира, че пътуването е по-важно от дестинацията. Той някак успява да се наслади на всичко, което прави по пътя си, а не го усеща като тежест. Хората от тази зодия обикновено успяват да покажат на останалите, че понякога, за да се развие човек, за да има личностен напредък, той трябва да направи жертви и това не е толкова страшно.

11. Водолей: Невероятна уникалност

Представителите на зодия Водолей са толкова интересни, уникални, ярки и особени, че обикновено са топизбраници в редица области. Ако трябва един-единствен човек да бъде отличен от целия човешки род, той вероятно ще бъде Водолей. Тази негова уникалност обаче понякога може да му причини неприятности или да го постави в някакъв вид изолация от останалите хора. Тоест, както може да бъде избраник, така Водолеят може да се превърне и в аутсайдер.

12. Риби: Безгранична фантазия

Родените под знака на Риби могат да визуализират мечтите си. Те имат невероятната способност, като на магьосници, да превръщат фантазиите си в реалност. Имено затова са толкова очарователни! Има обаче разлика между фантазия и илюзия. Докато първото може да им донесе огромна креативност, то второто може наистина да ги подведе доста. И двете сили са в тях. Понякога умението им да визуализират мечтите си може да им помогне да постигнат целите си, докато друг път илюзиите им могат да ги вкарат в капани!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Щерю ( преди 2 години )
В другия си живот ще стана един Стрелец...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар