IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 април

23 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Събитията ще се развиват във ваша полза. Ще станат известни факти, подкрепящи изказани от вас твърдения преди време, които тогава са били отхвърлени от опонентите ви. Ще разполагате с прекрасната възможност да защитите интересите си, но не е сигурно, че ще почувствате истинско удовлетворение.

Телец

Преценявайте внимателно и думите, и действията си. Ще забележите интересни подробности в поведението на хората от обичайното си обкръжение. Някой упорито ще ви наблюдава, а друг ще се опитва да спечели подкрепата ви. Опитайте се да успокоите обстановката доколкото е възможно, без да се намесвате в споровете лично.

Близнаци

Събитията ще се разминат с предположенията ви. Неочаквана новина или друг фактор ще ви попречи да изпълните дадено преди време обещание. Ще неутрализирате негативните последствия, ако предупредите навреме и подредите програмата си с идеята да сте максимално ефективни при така сложилите се обстоятелства.

Рак

Марс днес ще навлезе във вашия знак и нищо няма да е както сте си го представяли. Може да се почувствате по-напрегнати от обикновено и по-разсеяни. Ориентирайте усилията си към овладяване на емоциите с цел предотвратяване на конфликтите. Ограничете контактите.

Лъв

Изненадващо ще ви предложат помощ за довършване на изоставено занимание. Не отказвайте, дори ако се налага да прекроите програмата си изцяло. Както знаете, „желязото се кове докато е горещо“ и със сигурност ще съжалявате, ако пропуснете случая.

Дева

Един от дните, в които доброто начало съвсем не предвещава и добър край. След обед е вероятно да получите неприятни новини, свързани със здравето на близък. Мобилизирайте се и действайте с присъщата си последователност. Със сигурност ще успеете да помогнете.

Везни

Емоциите ще са разнообразни и ще се редуват. Не се вглъбявайте в собствените си неприятности. Обърнете внимание на близките си, които желаят да обсъдят с вас своите тревоги. Ще е добър повод да изгладите съществуващите противоречия.

Скорпион

Не е изключено да претърпите някаква загуба. На документ, предмет, дребна парична сума… Няма да е фатално, но ще ви е неприятно. С малко повече внимание и концентрация ще успеете да го предотвратите.

Стрелец

Обмисляйте важните решения самостоятелно, дистанцирайте се от чуждо въздействие. Не прекалявайте с пиперливите шегички и скептичните забележки. Няма да усетите как ще си създадете врагове.

Козирог

Проявете сдържаност спрямо капризите на хора, с които не се познавате твърде добре. Може да го правят нарочно, за да ви извадят от нерви или пък за да проверят прага на търпението ви. Не си поставяйте твърде амбициозни цели, ще се натъкнете на обективни пречки.

Водолей

Ще разполагате с благоприятната възможност за стартиране на нов проект или реализация на някаква промяна, която от доста време обмисляте. Възползвайте се, но разумно и стъпка по стъпка. Преценявайте ефекта от действията си в перспектива.

Риби

Ще сте по-разсеяни от обикновено и податливи на заблуда. Не вярвайте на обещания, щедри предложения и оферти за съвместна дейност. Ориентирайте се към познати задачи, в чието изпълнение сте сигурни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари