IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светлата страна на уискито: Как да си направим коктейл с Johnnie Blonde?

14 май 2021 15 30

Съвсем нов вкус както за ценители, така и за откриватели

ПР

Няма нищо по-хубаво от дълги и топли летни нощи, които да прекарваме с приятели и вкусен, свеж коктейл в ръка. Ако и вие така си представяте перфектното изкарване на летния сезон, ще ви зарадваме с един от компонентите – свежият коктейл.

Рецептата ни днес е с новото Johnnie Blonde, което буквално преобърна представите ни за вкуса и усещането от консумацията на уиски и спокойно можем да го наречем истинска уиски революция.

Идва в прозрачна бутилка, за да се насладим на слънчевия му цвят още преди да отвъртим капачката, а че Johnnie Blonde не е добре познатият ни скоч ще разберем веднага, щом се разлее по небцето ни. Балансиран, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки, вкусът му е като нищо, което сме опитвали досега.

Пр

Иновативният бленд на Johnnie Blonde отлежава в бъчви от американски бърбън, откъдето придобива нетипичните за шотландско уиски мекота и сладост, които, в комбинация с лекия и нежен послевкус с нотка на пикантност, превръщат Johnnie Blonde в новото ни любимо уиски преживяване.

Johnnie Blonde разкрива пълната дълбочина, която любителите на уиски очакват от един истински скоч, но пък по-ярките, по-сладки вкусове в бленда ще се харесат и на онези, които досега не са си падали по скоча. Това ново уиски е пълно с вкус и светлина, жизнено е и по-сладко от очакваното и разкрива пълния си потенциал, когато се смеси с газирана лимонова напитка, за да се прероди в освежаващо питие, бълбукащо от вкус – идеално за откривателите и любителите на забавлението.

Можете да го консумирате както самостоятелно, така и в микс, за създаване на идеална свежа напитка.

Как да приготвим коктейл с уиски?

Необходими съставки:

- 50 мл Johnnie Blonde

- 150 мл лимонена газирана напитка

- Висока чаша

- Лед

- Резен портокал за още по-голяма свежест

Начин на приготвяне:

Напълни високата чаша с лед, добави уискито и газираната напитка. Украси с резен портокал и ето – имаш си вкусна свежест в чаша.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари