IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 април

28 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не включвайте в графика си лични срещи и се постарайте да не участвате в спорове. Настроението ви ще е леко мрачно, но ако не стигнете до състояние на самосъжаление, няма да имате проблеми с текущите си задължения.

Телец

Събитията ще са динамични и променливи. Не се обвързвайте с обещания. Ще ви е трудно да реагирате достатъчно бързо на някои случки. Благоприятният вариант е да заемете наблюдателни позиция.

Близнаци

Вършейки съвсем обикновени неща ще попаднете на странни или малко известни факти, на интригуваща информация. Направените „открития“ ще ви въодушевят и ще активират въображението ви. Записвайте хрумванията си, за да улесните реализацията им в подходящ момент.

Рак

Въведете ред и у дома, и на работното място. Определете границите на личната си територия. Каквито и промени да предприемете днес, ще се случат лесно и без да се налага да търсите помощ.

Лъв

Два ще са по-сериозните ви проблеми днес: да докажете верността на позициите си и да си осигурите финансов ресурс за стартиране на дългосрочен проект. И в двете направления не разчитайте нито на случайности, нито на приятели, а на навременна и точна информация.

Дева

Не е изключено да се натъкнете на някакви неприятни инциденти или проява на агресия, върху която няма как да въздействате. Не го преживявайте твърде лично. Придържайте се към принципите си и следвайте инстинкта за самосъхранение, защото както знаете, човек каквото сам си направи и Господ не може да му го направи.

Везни

Преживяванията ще са противоречиви. Поведението на близък човек може да ви ядоса и едновременно с това да осъзнавате, че има нужда от грижата ви и няма как да се дистанцирате. Ако се наложи да направите някакви допълнителни разходи, обмисляйте ги много внимателно.

Скорпион

Наблюдавайте внимателно хората около себе си. За някои от тях категорично ще си промените мнението, а други ще ви се иска изобщо да не сте ги срещали. Каквото и да се случва, запазете самообладание, усмихвайте се и не споделяйте заключенията си.

Стрелец

Може да изглежда странно, но напредъкът ви е в пряка връзка с впечатлението, което ще направите на събеседниците си. Преди да кажете каквото и да било, присъствайки на делови разговори, проучете присъстващите и се опитайте с поведението си да отговорите на очакванията им.

Козирог

Деловите контакти ще са интензивни, но напрегнати и предизвикващи тревога. Оформяйте уговорките си разумно. Не влагайте повече от необходимите усилия, за да не приемете сигналите за отказ с горчивина.

Водолей

Събитията ще се редуват по странен начин. Ту ще сте в позиция да държите ситуацията под контрол, ту ще сте абсолютно зависими от близките или роднините си. Не влагайте енергия в чужди решения и когато реализирате собствените си замисли, не забравяйте кой ви е помогнал.

Риби

В професионалната област всичко ще се получава според предвижданията ви, но в личен план са възможни неприятности. Обмисляйте внимателно всяка промяна, която имате намерение да осъществите. С част от тях може би прибързвате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари