IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 април

29 април 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Дейности, които уж добре познавате, ще ви се „опрат“ и най-вероятно ще ви развалят настроението. Променете типа на заниманието, за да стабилизирате работоспособността си. Не е важно колко работа ще свършите, а как точно ще направите нещата.

Телец

Въздържайте се от скъпи покупки и от търговски операции по принцип. Не е изключено да станете жертва на измама или пък да ви продадат некачествена вещ. И в двата случая вие ще сте губещата страна, спестете си го.

Близнаци

Един от дните, в които ще постигнете всяка набелязана задача само и единствено благодарение на личния си чар и обаяние. Нормално е да сте доволни от резултатите, но не прекалявайте, не предизвиквайте съдбата и не си поставяйте твърде амбициозни цели.

Рак

Преди обед ще се наложи да се ориентирате към дейности, изискващи предимно физически усилия. След това или променете характера на работата си, или си организирайте някакъв вид активна почивка. Ще възстановите силите си по-бързо, отколкото очаквате.

Лъв

Ще получите предложения или идеи, чието осъществяване ще засегне перспективните ви планове. Мислете бързо и не бавете отговора, ако установите, че по този начин ще облекчите работата си.

Дева

Оставете инициативата в ръцете на деловите си партньори и наблюдавайте реакциите им. Нечие изказване ще ви подскаже кой от колегите или партньорите се опитва да напредне за ваша сметка.

Везни

Началото на деня ще е скучно, може би дори леко меланхолично, но събитията след обед ще са изненадващи. Предстоят романтични емоции, които не само ще ви развълнуват, но и ще ви объркат. Малко предпазливост няма да е излишна като имате предвид, че „не всичко, което блести е злато“.

Скорпион

Финансови постъпления, които от доста време очаквате, най-после ще са налични изцяло или частично. Не бързайте да ги „намествате“. Направете цялостен анализ на авоарите си преди да започнете да харчите за каквото и да било.

Стрелец

Положителните емоции ще са свързани с личните отношения. Близките ще са в пълен синхрон с вас, а стари приятели ще ви покажат с мил жест, че значите много за тях. Помислете дали и как да се реванширате.

Козирог

Обективната действителност почти изцяло ще се размине с очакванията ви. Не е изключено да попаднете на задръжки в транспорта, да закъснеете за среща, да не успеете да довършите част от задачите си. Приемете го като сигнал, че имате нужда от почивка и не се стресирайте излишно.

Водолей

Варианти за нова или по-различна работа ще ви заинтригуват днес. Ще са доста атрактивни, но въпреки това е желателно да потърсите допълнителна информация и да прецените ефекта от промените в дългосрочна перспектива.

Риби

Въздържайте се от екстравагантни прояви. Не привличайте вниманието върху себе си. Критериите ви за полезно и безполезно ще се различават доста от тези на събеседниците ви и може да си създадете неприятности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари