IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свалки в офиса: Как да разберете, че колегата ви харесва

20 юни 2021 21 00

Сигналите, за които да следите

Снимка: Istockphoto

Романсът в офиса не е нещо необичайно. Всъщност голям процент от хората срещат половинката си на работното място, тъй като прекарват по-голямата част от времето си през деня именно там. Някои фирми имат политика, която е срещу романтичните отношения на работното място, но при повечето такива забрани няма, стига личните отношения да не се отразяват на работата. Ако компанията, в която работите, е от втория тип, не трябва да се притеснявате, ако харесвате свой колега. А ето и как да разберете дали той или друг човек от офиса си пада по вас:

Говори постоянно с вас

Ако някои колега търси постоянно начин да ви заговори – между срещи, в кафе паузи, в обедната почивка има голяма вероятност той да се интересува от вас.

Интересува се от живота ви извън офиса

Често колегите си говорят постоянно, но най-често това е за работа. Ако човек от срещуположния пол обаче се интересува от вашия личен живот и какво правите извън работа, то вероятно той се вълнува от вас като жена, а не само като професионалист.

Носи ви кафе и сладки

Работата и кафето вървят ръка за ръка. Почти невъзможно е да оцелееш в офиса без чаша силно кафе. Не е изключение колега да ви почерпи с кафе, но ако това стане ежедневие и към кафето започнат да идват сладки, шоколади и други вкуснотии, това е знак, че вие сте ухажвана.

Помага ви по всяко време

Дори да е много зает и да се занимава с нещо съвсем различно в компанията, ако той зарязва всичко, за да ви помогне, когато имате нужда, то определено поведението му не е просто колегиално и този човек наистина ви харесва и иска и вие да го забележите и харесате.

Кани ви на обяд

И то не просто да се запознаете, а регулярно. Очевидно този човек иска да прекарва повече време с вас и преди да ви покани на истинска среща, търси начин да го направи по-дискретно.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари