IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 май

12 май 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Магнетични сте, но освен хората, които са ви симпатични ще привличате към себе си и такива, които никак не понасяте. Измислете някакъв хитроумен начин да ги избегнете и ще съхраните доброто си настроение през целия ден.

Телец

Не се изненадвайте, ако поведението на околните е враждебно, на моменти дори агресивно. Реагирайте с типичното си олимпийско спокойствие. Бъдете сигурни, това ще ги ядоса много повече, отколкото ако отговорите на провокациите им по начина, който целят.

Близнаци

Дозирайте натоварванията. Преумората ще ви направи раздразнителни, а спонтанните ви реакции най-вероятно ще причинят някакви неприятности. Правилната тактика е да сте повече наблюдателни и по-малко контактни.

Рак

В случай, че се налага да се занимавате с нови проекти, да уговаряте условията по нови сделки или да общувате с нови партньори, действайте така, че да разполагате с резервни варианти. Силите ви са достатъчно, но това не означава, че трябва да „носите две дини под една мишница“. Вместо това, бъдете последователни, ефектът ще е даже по-впечатляващ.

Лъв

Колкото сте по-ангажирани, толкова по-малко мрачни мисли ще ви преследват. И парадоксът е, че със сложните занимания ще се справите по-лесно, отколкото с познатите и елементарните. Ако приятели ви поканят на импровизирана среща вечерта, не им отказвайте. Компанията им ще ви накара да се чувствате пълноценни.

Дева

В случай, че възнамерявате да се занимавате с нещо ново, преценете силите и заетостта си в перспектива, за да не се наложи да прекратите започнатото „по средата на пътя“. Не се укорявайте, ако установите, че „залъкът е прекалено голям“. Обмисляйки първите стъпки всъщност си осигурявате стабилни условия да ги направите в подходящия момент.

Везни

Насочете усилията си към занимания, които ви засягат лично, биха били за вас полезни, а по възможност и приятни. Не си губете времето с каквото и да било само защото в момента е популярно или представлява някаква модна тенденция. Следвайте мечтите си, а не обществените нагласи.

Скорпион

За да получите желаните резултати, трябва да формулирате ясно целите си. Не разполагате с достатъчно информация за анализ на ситуацията, в която се намирате, което подсказва, че е по-добре да отложите важните решения. Прилагането на чужд опит ще облекчи част от работата ви.

Стрелец

Систематизирайте идеите си старателно. Не всички ще можете да реализирате веднага, но в момента, в който разполагате с ресурсно обезпечение, ще съкратите максимално процеса на изпълнението им. Отделно от това ще имате възможност да довършите проекти, които по някакви причини сте изоставили преди време.

Козирог

Не споделяйте и най-вече не обсъждайте плановете си. Особено онези, за които все още не сте си изградили ясна концепция. Колкото повече хора са информирани за намеренията ви, толкова повече пречки ще се наложи да преодолявате. Не се изнервяйте от глупостта на околните. Дори да избухнете, те няма да станат по-умни.

Водолей

Настроението ви ще е доста нестабилно и вариращо от бурен ентусиазъм до инертно безразличие. Странното е, че в първия случай ще сте сприхави, а във втория – критични. От интелектуалните занимания ще получите най-добри резултати. Ограничете се до ежедневните покупки, които не са свързани с оформяне на документи.

Риби

Без никакви затруднения ще намерите общ език дори с най-несговорчивите си събеседници, особено ако разговорите се водят в неформална обстановка. В случай, че сте си набелязали някакви промени, преглеждайте внимателно и подробно всички получени оферти. Така ще постигнете оптимално съчетание между желанията и възможностите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари