IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как вашата зодия влияе на промените в настроението ви?

13 май 2021 17 30

Потиснатите Везни действат ирационално, а ядосаният Водолей става асоциален

Istock

Всички ние преживяваме възходи и падения в живота си и естествено те влияят и на нашето настроение. Докато една добра новина носи щастие и смях в живота ни, лошата води до сълзи, плач и редица други емоции. Понякога поради различни причини, ние сме склонни да бъдем по-докачливи, чувствителни и разстроени.

Погледнете как вашата зодия влияе на настроението ви:

Овен

Вие обичате да доминирате във всяка една област от живота си. Именно затова, когато нещата не са във ваша юрисдикция, вие губите хладнокръвието и самоконтрола си и в крайна сметка избухвате. Трябва да се постараете да бъдете по-търпеливи и да приемате трудните моменти в живота си малко по-философски. В общи линии, когато сте в лошо настроение, целият свят разбира.

Телец

Вие вярвате, че животът ви трябва да бъде гладък път, покрит с цветя. Изобщо не желаете да срещате трудности и затова имате склонност да се разстройвате много бързо и понякога за най-дребните неща. За вас има само два режима на поведение – или сте изключително хармонични, ведри и усмихнати, или сте свръхмрачни, заядливи и сурови.

Рак

Хората от този знак са доста уязвими и лесно раними. Понякога Ракът може да се отчая и депресира заради нещо, което в очите на друг човек да е малък проблем. В такива периоди Раците се затварят в себе си и се отдръпват от всички, докато успеят да се справят с чувствата си. Промяната в настроението на Рака обикновено е доста забележима.

Близнаци

Хората от този знак са доста непредсказуеми, но и много адаптивни към променящата се среда. Понякога те са склонни да пренебрегнат поривите на сърцето си, вслушвайки се в разума си, друг път правят точно обратното. Тяхното верую е, че всичко лошо ще премине. Непостоянните Близнаци не могат да са в лошо настроение дълго време, но същото важи и за доброто им настроение.

Лъв

Настроението на хората от този знак зависи от това как се чувстват – удобно или неудобно в определена ситуация в живота си или в дадена житейска роля. Лъвът се чувства добре, когато може гордо да заеме челното/ръководното или първо място в събитията, а му е много некомфортно, ако трябва да е втора цигулка или когато нещата не стават по неговия начин. Тогава Лъвът става доста некомуникативен.

Дева

По природа вие сте най-големият си критик и именно затова не можете да понесете лесно чуждите забележки. Ако някой дръзне да ви посочи вашите грешки и недостатъци, това може да ви разстрои за месеци напред. В отговор на критиката вие ще се опитате да се промените, но вътрешно ще се чувствате още по-разочаровани от себе си.

Везни

Хората от този знак обичат да угаждат на близките си и затова най-малката критика към тях или дори елементарната забележка за поведението им, може да влоши настроението им рязко. Потиснатите Везни понякога действат ирационално и правят неща, за които после съжаляват. Щастливите Везни пък са склонни към разточителство.

Скорпион

Вие приемате нещата в живота много сериозно и показвате голяма страст към всичко, което има значение за вас. Когато обаче попаднете в по-враждебна среда или в по-трудна ситуация, вие наистина се впрягате повече от необходимото. В такива моменти ставате или изключително нападателни, или приемате свръхотбранително поведение.

Стрелец

Вие сте добросърдечни, оптимистични и се стараете да бъдете позитивни във всяка една ситуация в живота. Проблемът ви е, че не можете адекватно да изразите гнева, яда и/или разочарованието си. В общи линии не искате да показвате на другите, че сте в лошо настроение и да им се обяснявате. Обикновено таите болката в себе си и страдате в мълчание.

Козирог

Когато е отчаян или потиснат Козирогът е склонен да поиска мнението на своите близки хора, на които вярва безрезервно. Когато пък е ядосан, човекът от този знак може да бъде истински яростен и жесток към тези, които са го вбесили. Когато пък е в добро настроение, Козирогът става наистина весел и демонстрира доброто си чувство за хумор.

Водолей

Вие живеете живота си според вашите собствени разбирания, които понякога са в конфликт с общоприетите норми. Това ви прави доста непредсказуеми и трудни за разгадаване от околните. А когато се чувствате потиснати или нямате настроение, вие ставате толкова странни, заядливи и асоциални, че хората около вас може да ви намират направо за отблъскващи.

Риби

Рибите са щедри и брутално честни хора, които следват интуицията си във всяка сфера от живота. Те често се потискат от факта, че нещата в битието им не са толкова розови, колкото им се иска на тях. Именно затова някои Риби са склонни да бягат от реалността, живеейки в свят на илюзии. Този подход често им изиграва доста лоши шеги.


Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари