IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 май

13 май 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Изграждайте впечатленията за хората, с които общувате днес по поведението им, а не по външния вид или признаците за социален и материален статус. Всички заключения, направени на физическо ниво ще са илюзорни. Изразявайте мнението си така, че да не може да бъде използвано във ваша вреда.

Телец

В полезрението ви случайно ще се появи човек от миналото и най-вероятно ще помоли за услуга. Преценете внимателно дали да се отзовете или не. Дали ако веднъж дадете съгласие за съдействие, няма да се наложи да помагате прекалено често и да си създадете усложнения. В случай на отказ, направете го в рамките на добрия тон.

Близнаци

Началото на деня ще е сравнително спокойно, но постепенно обстоятелствата ще ви принудят да повишите темпото. Няма да изпитате затруднения, ако редувате работа с почивка през равномерни интервали. С най-сложните занимания ще се справите, ако излезете извън рамките на рутината и пробвате някакъв нов подход.

Рак

Формални забрани, с които доста време се е налагало да се съобразявате, ще отпаднат по естествения си ред. Ще разполагате с няколко възможности за презентация на постиженията или нестандартните си замисли. Направете го пред колкото е възможно по-широк кръг участници. Със сигурност ще намерите последователи.

Лъв

Ще запомните днешния ден с поредица интересни съвпадения. Ще ви е нужна помощ от приятели, която ще получавате от точните хора в точния момент. Не е изключено да поставите началото на нов проект, който към момента е само на ниво обсъждане. Деловите контакти ще са интензивни и ефективни.

Дева

Отделете време, проявете инициатива и предложете още веднъж концепции, които са ви били отказани. Представете ги с качество, различно от обсъжданите до момента. Със сигурност ще трасирате пътя за последващата реализация, особено ако сте заложили на нова технология или друг вид рационализация.

Везни

Имате нужда от нещо ново? В състояние сте да си го предоставите сами. Обновете и освежете пространството около себе си, откажете се от вредните навици, прекратете паразитните връзки. Не само ще стабилизирате душевното си равновесие, но и ще повишите доходите си.

Скорпион

Бързо и без усилия ще се справите с всички видове дейности, изискващи обработка на документи. Публикациите ви в печатни медии или интернет ще придобият популярност и ще ви спечелят последователи. Достатъчно е само да сте искрени и да отстоявате принципни позиции, а не такива със съмнителна стойност.

Стрелец

С особена лекота ще се справите със задачи, изискващи сръчност и старание. Резултатите ще са незабавни, удовлетворителни и ще ви заредят с увереност. Ще откриете у себе си неподозирания талант на търпението, което се появява в моментите, в които работата, с която се занимавате ви е интересна.

Козирог

Логиката и аналитичното ви мислене ще са изключително силни. Ще съумеете да обедините в обща картина цялото и детайлите, да ги свържете и да намерите правилните отговори. Спомнете си дали сте отлагали трудни разговори с влиятелни личности или по-възрастни роднини и се опитайте да ги проведете. Заключенията от тях ще са във ваша полза.

Водолей

По време на делово пътуване е възможно да създадете нова връзка, която да се превърне в плодотворно сътрудничество. Постарайте се да запазите жив интереса към себе си или бизнеса, който сте обсъждали. Не е изключено да обедините колектив с достатъчно добър потенциал за разширяване на влиянието ви.

Риби

Интуицията ви ще е доста по-силна от обикновено. Каквито и спорни въпроси да се наложи да обсъждате, ще успеете да постигнете споразумение по преки или обиколни пътища, но без да се стига до открита конфронтация. В същото време настроението ви ще е романтично и ще осъзнаете много по-дълбоко чувствата и нуждите на близките си. Без усилия ще изгладите съществуващите към момента противоречия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари