IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 май

14 май 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Със сигурност ще се почувствате удовлетворени от днешния ден, защото ще е динамичен и наситен с преживявания. Ще довършите успешно дейностите, свързани с оформяне на документи и такива, за които ви е нужно колективно съучастие.

Телец

Ограничете физическите натоварвания и като спорт, и като домашно-битови дейности. Не прекалявайте с количествата приета храна и четете внимателно сроковете на годност. Слабото ви място днес е стомашно-чревният тракт.

Близнаци

Внимавайте къде стъпвате и не вдигайте тежки предмети, които не са ви по силите. Съществуват предпоставки за травма, която може да не усетите веднага, но трудно ще преодолеете.

Рак

Среща със стари приятели ще ви върне към стари спомени. Не всички ще са радостни, но ще ви подскажат как да наваксате със занимания, които си мислите, че сте пропуснали.

Лъв

Емоциите ще са много, ще са интензивни и невинаги приятни. Във ваш интерес е да ги овладеете максимално, за да не създавате настроения срещу себе си. След като възстановите душевното си равновесие, ще сте в състояние да изграждате дългосрочни тактики.

Дева

Дистанцирайте се от каквито и да било конфликти. Даже от разправиите между децата си или хора, които не са ви близки. Дори минута участие в подобен разговор ще ви развали настроението задълго.

Везни

Опитайте се да насрочите важните срещи за времето преди обед, независимо дали са делови или лични. Периодът след това ще е по-скоро напрегнат и наситен с доста неясноти, които бързо ще предизвикат умора.

Скорпион

С каквото и да се заемете днес, правете го бавно. Обмисляйте всяко действие, всяка крачка. Съществуват предпоставки за грешка, която няма да е фатална, но ще ви ядоса.

Стрелец

Успешно ще довършите новите занимания, които са свързани със здравето ви или благоустройството на дома. За всички останали е желателно да се придържате към познатите схеми на работа.

Козирог

Професионалните резултати ще получат висока оценка, но може да предизвикат и завист у някои от колегите ви. Ако похвалите и комплиментите са публични реагирайте така, че и членовете на колектива да се почувстват значими.

Водолей

Много е вероятно да получите допълнителни финансови постъпления от работа, която сте свършили не заради заплащане, а по-скоро като услуга. Не започвайте разговори, целящи изясняване на лични отношения.

Риби

Действайте с умерено, по-скоро забавено темпо и не се опитвайте да участвате във всички провеждащи се около вас инициативи. Енергетиката ви е леко нестабилна. Пазете си силите, за да сте максимално работоспособни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

titia ( преди 2 години )
na kakvo da viarvam ? otdavna znaia 4e obojavam samo edin goliam prekrasen bliznak .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар