IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Как се справяте с проблемите?

19 май 2021 17 30

Телецът се мотае, Ракът се отчайва, а Скорпионът усложнява нещата

Istock

Всички ние ежедневно се сблъскваме с малки, средни или с по-сериозни проблеми. Ясно е, че проблемите са неразделна част от живота ни и въпреки че големината им има значение, все пак по-важен е начинът, по който се опитваме да се справим с тях.

Ето и поглед към методите, с които разрешават проблемите си представителите на 12-те зодии:

Овен

Хората, родени под този знак, са със силен, инициативен и импулсивен характер. Те няма да се изплашат от никакъв проблем по пътя си, особено пък такъв, който заплашва да отнеме щастието или прогреса им. Овенът се справя с проблемите си директно, със стил и без страх. Освен това той винаги действа на мига, а не отлага проблемите и не очаква всичко да се оправи „от само себе си“. Той по-скоро взема нещата в свои ръце.

Телец

Когато става въпрос за трудни житейски ситуации, Телецът обича да действа бавно и методично. Той гледа да намери утеха в малките радости от живота и чрез тях да преодолее трудностите – независимо дали става въпрос за любовни, финансови или друг вид драми. Изпадналият в конфликтна ситуация Телец може най-внезапно да замине на луксозна почивка, вместо да остане и да се сблъска с проблема лице в лице.

Близнаци

Най-големият дар на Близнаците е тяхното красноречие. Именно умението им да се изразяват ясно им помага най-много по отношение на разрешаването на конфликтни ситуации. Ключът към решението и справянето с проблемите им също се крие в тяхната комуникативна способност. Освен това Близнаците имат и голямо въображение, което също им идва на помощ в трудни житейски ситуации.

Рак

Проблемът на хората от зодия Рак е, че понякога оставят чувствата им да надделеят над здравия им разум и над аналитичната им мисъл. Освен това Раците имат неприятната склонност да драматизират проблемите си и буквално „да превръщат мухата в слон“ като дори се отчайват за известен период от време. Родените под този воден знак по-бавно и трудно намират правилното решение на проблемите си, особено ако те са свързани с други хора или с някакъв междуличностен конфликт.

Лъв

Огненият Лъв може да се разстрои и разяри за момент (или за няколко часа), но след като яростта му премине, той залага на здравия си разум в разрешаването на проблемите си. Хората от този знак са със силен характер, който не им позволява да се предават лесно. Те няма да се откажат, докато не стигнат до същността на въпроса/проблема и докато нещата не се подредят по начина, по който те искат и/или очакват.

Дева

Представителите на този знак са скромни, срамежливи, педантични и трудолюбиви. Тези техни качества ги правят много ефективни, когато става въпрос за справяне с проблеми. Девите не обичат нищо по пътя им да ги затруднява или бави. Те ще се опитат да бъдат възможно най-практични и максимално бързи при разрешаването на проблемите. Няма да се мотаят като Телеца, да се отчайват като Рака или да усложняват нещата като Скорпиона.

Везни

Везните винаги намират най-правилното решение за всички, участващи в проблема. Те просто са справедливи и обективни съдии по природа. Хората от този знак използват своето добро възпитание и чувството си за баланс и умереност в разрешаването на всички конфликтни ситуации. Именно с този внимателен, дипломатичен подход Везните успяват да се измъкнат невредими от повечето си житейски проблеми.

Скорпион

Страст и харизма – Скорпионът има двете най-основни качества, когато става въпрос за спечелване на конфликт или за разрешаване на спорна ситуация. Хората от този знак са много добри оратори и в крайна сметка винаги намират начин да защитят своята позиция. Те действат малко екстравагантно, когато се сблъскат с проблеми – хем са изключително ефективни и поемат инициативата, хем са доста крайни и на моменти усложняват нещата.

Стрелец

Човекът от зодия Стрелец няма да се откаже, колкото и да е трудна ситуацията, в която се е озовал. Хората от този знак никога не позволяват негативните чувства да обземат съзнанието им. Те са чаровни и уверени в себе си и в собствения си късмет личности. Стрелците обикновено разрешават проблемите си шумно и с голям размах, и дори в началото нещата да не изглеждат много добре, не след дълго започва да се вижда светлината в тунела.

Козирог

Хората от този знак могат да се похвалят с мъдрост и търпение, които са двата им най-големи актива при разрешение на проблемите им. Козирозите подхождат към сложните ситуации в живота си бавно, разумно и сериозно. Те не разрешават проблемите си припряно и бързо, защото не искат да допуснат грешка, за която после да съжаляват. Козирогът действа, когато е сигурен, че усилията му ще дадат желания резултат.

Водолей

Представителите на този знак винаги са склонни да проявят разбиране към чуждите проблеми, а от там черпят и идеи за разрешаване на своите собствени трудности по пътя си. Водолеите са отворени да научават нови неща, да участват в обмен на идеи и като цяло са сговорчиви като рядко влизат в излишни спорове. Те са разумни, интелигентни и толерантни, което им помага много в търсенето на решение при възникнал проблем.

Риби

Можете да се обърнете към човек от тази зодия, когато вие самите имате нужда от съвет за разрешаването на свой проблем. Рибите имат супер силна интуиция, мъдри са и винаги предусещат коя е правилната посока. Именно с тези свои качества те успяват да се изправят гордо и да посрещнат всички конфликтни ситуации в живота си. Освен това те са търпеливи и имат голямо въображение, така че винаги ще намерят най-оригиналните и изненадващи решения на проблемите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари