IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 май

18 май 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Доброто, направено днес, ще ви се върне многократно. Ако успеете да преодолеете честолюбието и да подобрите отношенията си с хората, с които сте във вражда, няма да съжалявате. Въздържайте се от категорични изказвания по теми, за които нямате достатъчно информация.

Телец

Не участвайте в разговори, в които се обсъждат хора, отсъстващи от групата на събеседниците. Не прекалявайте с доверието към новите си познати. Част от тях се стремят да спечелят благоразположението ви по абсолютно меркантилни причини.

Близнаци

Интересни новини ще получите през днешния ден. Сериозен проблем, който преди време е сполетял ваши близки ще бъде разрешен. Удовлетворително ще е усещането, че справедливостта е възтържествувала, макар и със забавяне.

Рак

Динамичният ви стереотип ще бъде изпъстрен с приятна изненада. Човек, на когото сте направили услуга преди време, ще поиска да ви се отблагодари. Не отказвайте, но и не го приемайте за нещо дължимо. Приемете жеста като знак на добра воля и доказателство за всеотдайност.

Лъв

Участвайте активно във всички делови и професионални дискусии. Изказвайте мнението си без опасения. Хрумванията, които споделите днес, ще впечатлят участниците и ще ви спечелят привърженици.

Дева

Фактът, че поне няколко пъти ще попаднете в странни (а може би и не съвсем приятни) ситуации днес, колкото и парадоксално да звучи, ще се окаже полезен. Ще съумеете да стимулирате и проявите свои качества, за които не сте и подозирали.

Везни

Отстоявайте интересите си без излишна скромност. Ако се налага да сте по-напористи, представяйки уменията и постиженията си, то не се страхувайте да привлечете вниманието. Не обвързвайте обаче работата си с финансови уговорки на този етап.

Скорпион

Ще направите крачка напред с проектите, с които се занимавате отдавна. Наблюдавайте и проследявайте внимателно всички процеси, чиято реализация зависи от други участници. Не е изключено да допуснат грешки и своевременната ви намеса ще е от съществено значение.

Стрелец

Енергетиката ви ще е достатъчно стабилна, за да се заемете с дейностите, които ви затрудняват най-много. Направете го без опасения. Дори да се наложи да търсите помощ, отлагането на работата няма да е фатално.

Козирог

Не е нужно да избирате работата си за днес. С каквото и да се захванете ще ви се получи „като за изложба“. Единственото, с което задължително трябва да се съобразите, са наличните ви материални ресурси.

Водолей

Придържайте се към златното правило, че „блага дума, железни врати отваря“ и ще спечелите благоразположението на събеседниците си, колкото и да са необщителни. Подходящо е да отделите време за дейности, чието осъществяване зависи от волята и одобрението на държавната администрация.

Риби

Въздържайте се от каквито и да било обещания, дори най-елементарни. Колкото и да сте убедени, че ще ги спазите, най-вероятно няма да успеете по независещи от вас причини. Извиненията ви впоследствие, дори най-искрени, няма да игнорират предизвиканото разочарование.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари