IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 май

21 май 2021 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Придържайте се към утвърдения лимит за покупки. Не се занимавайте с уреждане на финансови операции, в случай че нищо не ви принуждава да го направите. Проверявайте внимателно и по няколко пъти данните, които попълвате за онлайн преводи.

Телец

Близките ще подкрепят всяка ваша инициатива, но окончателните решения по важните въпроси, взимайте самостоятелно. Колкото и да са солидарни с начина ви на мислене, отговорността от последствията ще си е ваша.

Близнаци

Едва ли ще има човек, с когото да не можете да намерите общ език днес. Каквото и да сте си наумили ще го постигнете, при това само с блага дума и любезна усмивка. Лесно ще намерите решение на всички спорни въпроси, ако подхождате към тях безпристрастно.

Рак

В съвсем случаен разговор ще разберете, че човек, който преди време ви е оскърбил или се е държал с вас зле е пострадал при инцидент. Новината не само няма да ви зарадва, но дори ще ви натъжи. Не се задълбочавайте излишно, каквото и да се е случило, то няма връзка лично с вас.

Лъв

Ще се справите еднакво добре както с професионалните, така и с личните си задължения. Ограничете срещите и разговорите, които не са спешни и не са свързани с ангажиментите ви към конкретен момент. Колкото по-рационално разпределите времето си, толкова по-доволни ще сте от себе си в края на деня.

Дева

Ако прецените, че обстоятелствата са благоприятни за да разговаряте с шефовете ви или други влиятелни личности, засягащи подобряването на професионалния ви статус, то проведете ги незабавно. Отговорите може да са уклончиви, но това не означава, че трябва да се отказвате от намеренията си. Все пак, направили сте първата крачка.

Везни

Най-приятната част от деня ще е времето, проведено в компанията на приятелите. Може да го помрачи само присъствието на непознати или на човек, който се опитва да създаде с вас интимна връзка против волята ви. Отстоявайте принципите си.

Скорпион

Още от сутринта може да ви обхване алтруистичното желание да правите добрини. Преди да сте се заели със сътворяването на първата благородна идея не е лошо да си спомните доказалото верността си твърдение, че добрите намерения обикновено водят към ада.

Стрелец

Началото на деня ще е белязано с добри новини, които ще ви ентусиазират и ще ви се прииска да ги споделите с целия свят. На този етап ще е по-добре да овладеете спонтанното си желание. Прекалената откровеност ще разкрие слабите ви места.

Козирог

Обстоятелствата ще се развиват във ваша полза. Ще можете да демонстрирате знанията и уменията си пред широк кръг присъстващи. Много е вероятно да си спечелите и почитатели.

Водолей

Необичайно много хора ще искат да си общуват днес с вас. Не им отказвайте, но спазвайте стриктно мерките за противоепидемична безопасност. Опознаването на нови хора ще ви е интересно, но не давайте обещания, само за да създадете добро впечатление.

Риби

Отношенията с любимия човек може да се окажат доста проблематични. Постарайте се да разберете каква е причината. Много е вероятно да става въпрос за интрига, в която някой умишлено ви забърква. Ако сте достатъчно искрени няма да се наложи да се оправдавате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари