IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 май

27 май 2021 08 50

Ето какво вещаят звездите за днешния ден

Хороскопът ви за 27 май

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте вниманието си към дейности, които добре познавате и се справяте с тях без особено напрежение. Отделете време за предпочитания от вас вид изкуство, независимо от сферата на ежедневните ви ангажименти. Ще постигнете пълна хармония между физическото и духовното си състояние.

Телец

Използвайте фантазията си дори при изпълнението на абсолютно тривиални ежедневни задачи. Крайните резултати ще са много по-впечатляващи от обикновено и ще ви спечелят благоразположението на хора, които до момента не са ви удостоявали с вниманието си.

Близнаци

Събитията ще са динамични. Може да се наложи едновременно да се занимавате с някаква търговска сделка и да предприемете пътуване. Действайте активно и с нагласата да се справите. Ще ви е трудно, но ще се убедите, че си е заслужавало усилията.

Рак

Проявете предпазливост при изпълнение на задачи, изискващи физическо напрежение. Дори едно елементарно, уж познато движение, може да предизвика травма, от която дълго време да се наложи да се възстановявате.

Лъв

Въздействието ви ще е осезателно, а умението ви да общувате свободно и разкрепостено ще ви спечели не просто почитатели, а в известен смисъл и обожатели. Предпоставки за започване на нова любовна връзка няма да липсват, но преди да направите смелата крачка, помислете за последствията в перспектива.

Дева

Обстоятелствата ще ви подскажат, че разполагате с подходящи условия за реализация дори на най-смелите си планове. Основна предпоставка в случая е да разчитате само на себе си и да не споделяте детайли за резервите, с които разполагате.

Везни

Част от хората, с които се налага да общувате днес може да се отнасят враждебно, дори агресивно. Ако нищо не ви задължава да продължите отношенията си с тях, приемете го като временно неудобство. Ако са част от обичайното ви обкръжение, отстоявайте позициите си учтиво, но непоколебимо.

Скорпион

Началото на деня ще е изпъстрено с положителни емоции. Стари приятели ще ви изненадат и зарадват. В следващите часове със сигурност ще се намери някой, чиято основна цел ще е да ви развали настроението. От вас зависи да не се „хванете на въдицата“.

Стрелец

Наблюдавайте много внимателно поведението на хората около себе си. Действията им ще ви подскажат, че замислят схема, която не включва участието ви. Постарайте се да не реагирате, изненадата най-вероятно ще е приятна.

Козирог

Днешните ви занимания няма да имат нищо общо с обичайните. За част от тях няма да имате не само умения, но и информация. Подхождайте творчески и не се отказвайте. Нестандартните решения ще се окажат изключително ефективни.

Водолей

Енергетиката ви може да е леко нестабилна. Един от доказаните начини за правилно разпределение на силите е да сменяте периодично различните видове дейности. Ще се справите с всичко, ако не си поставяте твърде амбициозни планове.

Риби

Избягвайте контактите с хора във видимо мрачно настроение. По-чувствителни сте от обикновено. Подсъзнателно ще влезете в ритъма на вибрациите им и докато се усетите ще сте потънали в дебрите на мировата скръб.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари